8 Aylik Yasam Savasini Kaybeden Nurseda Topraga Verildi

Kocaeli’nde bir emekli uzman çavus, 8 ay önce bosandigi esi ve oglunu silahla öldürüp 23 yasindaki kizi Nurseda’yi da yaralayarak intihar etmisti. Nurseda Acar, hastanedeki 8 aylik yasam savasini kaybederek annesi ve agabeyinin mezarinin yanina defnedildi.

8 Aylik Yasam Savasini Kaybeden Nurseda Topraga Verildi
Geçen yil 23 Ekim günü Gölcük ilçesi Donanma Caddesi’nde yasanan olayda emekli uzman çavus Nevzat Acar, bosandigi esi Züleyha Acar’in (47) bulundugu eve geldi. Nevzat Acar’in geldigini gören anne Züleyha Acar, kizi Nurseda Acar (23) ve oglu Oguz Can (26) ile evin en üst katina çikarak polisi arayip yardim istedi. Eve girmeyi basaran Nevzat Acar, kendisine engel olmaya çalisan oglu Oguz Can ile kizi Nurseda’yi silahla yaraladi. Ardindan evin üst katinda polisle telefonda görüsmesini sürdüren Züleyha Acar’a kursun yagdiran Nevzat Acar, ayni silahla intihar etti.

Olay yerine gelen ekipler Oguz Can Acar’in olay yerinde hayatini kaybettigini belirledi. Yarali olarak hastaneye kaldirilan Nevzat Acar ile Züleyha Acar hayatini kaybetti. Kocaeli Sehir Hastanesi’nde tedavi altina alinan 23 yasindaki Nurseda Acar ise 8 ay süren yasam savasini kaybetti.

Nevzat Acar, oglu Oguz Can ile bosandigi esi Züleyha Acar, olaydan sonra Zonguldak’in Çaycuma ilçesine bagli Yukaridere köyü Karalar Mahallesi’nde topraga verildi.



8 aylik yasam savasini kaybetti

8 aylik yasam savasini kaybeden kizlari Nurseda Acar’in cenazesi hastanenin morgundan alinarak Çaycuma ilçesine getirildi.

Evlilik hazirliklari yaptigi ögrenilen Nurseda Acar’in cenazesi evinin önünde helallik alinmasinin ardindan kilinan cenaze namazinin ardindan annesi ve agabeyinin yanina defnedildi. Nurseda’nin tabutuna gelinliginin duvagi örtüldü.
Kaynak: İHA