3 Erkek Kardes, Ayni Gün Nikah Masasina Oturdu

Giresun’da ayni gün nikah masasina oturan 3 erkek kardes, dügünlerini birer ay arayla farkli sehirlerde yapacak. Çiftlerin nikahini ise Giresun Belediye Baskani Fuat Köse kiydi.

3 Erkek Kardes, Ayni Gün Nikah Masasina Oturdu
Giresun’un Dereli ilçesi Kusluhan Mahallesi sakinlerinden Selami, Murat ve Sinan Saray kardesler, ayni anda nikah masasina oturarak ilginç anlarin yasanmasina sebep oldular.

2 yili askin süredir birlikte olduklari kiz arkadaslari Kübra Cömert, Serap Yildirim ve Sevda Yildiz ile ayni anda nikah masasina oturan 3 kardes, törene katilanlara ilginç bir deneyim yasatti. Giresun Belediye Baskani Fuat Köse’nin kiydigi nikah töreni ilginç anlara sahne oldu.

Tören öncesinde duygularini aktaran Giresun Belediye Baskani Fuat Köse, "Ilk duydugumda ben de çok heyecanlandim. Daha önce esi benzeri olan bir durum mu bilemiyorum ama bu nikahi kiyma serefini bana lütfettikleri için heyecanlandim ve kosarak buraya geldim. Acaba ekonomik sartlarin iyiliginden mi yoksa kötülügünden mi yaptilar diye sordum nikah memuru arkadasimiza, insanlar artik dügün bile yapiyor mu yoksa diye. Nikah memurumuz ‘böyle daha ekonomik oluyor’ dedi" ifadelerini kullandi.

Nikah sonrasi 3 kardes annelerinin kucagina oturdu

Nikah sonrasi tekerlekli sandalyede oturan annelerinin kucagina oturarak fotograf çektiren üç kardes, duygu dolu anlarin yasanmasina sebep oldular.

Üç kardesten en büyügü Selami Saray, "Biz üç erkek kardes tamamen tesadüfi ayni yil ve ayni ayda evlenme talebimiz olunca birlikte nikah kiymaya karar verdik. Umarim mutlulugumuz da bir olur. Biz sansliyiz. Bizim dügünümüz yarin. Kardeslerimin dügünleri birer ay arayla önümüzdeki aylarda olacak. Benim esim Giresunlu kardeslerimin esleri Izmir ve Eskisehir’de olacak. Birer ay arayla dügünlerimizi yapacagiz" diye konustu.



"Tüm aileyi bir araya getirdik"

Abileriyle birlikte evlenen en küçük kardes Sinan Saray ise, "Aile büyüklerimiz bizim sürekli dügünlerimizi bir arada yapmamizi istiyorlardi. Biz de birlikte nikâh kiyarak, akrabalarimizi ve dostlarimizi bir araya getirdik" seklinde konustu.

Kaynak: İHA