Otlarin Sardigi Kaldirimlar Bayburt Belediyesinin Insafina Birakildi

Bayburt’un Kalerardi Mahallesi üzerindeki yaya kaldirimlarini saran otlar, vatandaslarda tepkiye neden oldu. Kaldirimlari çevreleyen otlar nedeniyle vatandaslar kaldirimlari kullanamamaktan dert yandilar. Bayburtlu bir vatandasin sosyal medya hesabindan yaptigi paylasimda, kaldirim üzerindeki otlarin, etrafindaki irili ufakli taslarin ve çöplerin olusturdugu görüntü kirliligi göze çarparken, yapilan paylasimda "Kaleardi Mahallesi yaya yürüme kaldirimlari bu sekilde, belediye temizlik müdürlügünün dikkatine" ifadeleri yer aldi. Bayburt Belediyesinin insafina birakilan çevre ve kaldirim temizliginde, belediyenin tepki çeken durum karsisinda ne yapacagi ise merak ediliyor.

Otlarin Sardigi Kaldirimlar Bayburt Belediyesinin Insafina Birakildi
Bayburtlu vatandaslar, yapilan paylasima "Adim atamazsiniz, çünkü otlar yol vermiyor. Bayburt Bayburt olali böyle zulüm görmedi. Kaleardina bakmiyorlar, geri planda kaldi. Yazik olmus, mahallenize sahip çikin" yorumlari yaparak, tepki gösterdiler.

"Yaziklar olsun"

Bir baska Bayburtlu vatandasin "Yaziklar olsun" diyerek yaptigi yorumun devaminda ise su cümleler yer aldi: "Yaziklar olsun oturduklari yerde para kazaniyorlar. Alti üstü 50 bin nüfuslu Bayburt, yakisiyor mu hiç? Is bilenin, kiliç kusananin bosuna dememisler

50 yasina geldik hiç mi bir sey degismez? Istanbul’un bir semti kadar sehir, insan dürüst çaliskan olduktan sonra bir ayda yildiz yildiz olur bu memleket. Vah benim kimsesiz garip memleketim ve mahallem. Yattigi yerde para alip elini sicaktan soguga sokmayan herkese yaziklar olsun."
Kaynak: İHA