3 Bin Nüfuslu Beldenin Içme Suyu Sebekesini Tas Ve Kerestelerle Tikadilar

BITLIS – Bitlis’in Adilcevaz ilçesine bagli 3 bin nüfuslu Aydinlar beldesinin içme suyu borusu, kimligi belirsiz kisi veya kisilerce tas ve kalaslarla tikandi.

3 Bin Nüfuslu Beldenin Içme Suyu Sebekesini Tas Ve Kerestelerle Tikadilar
Adilcevaz ilçesine bagli Aydinlar beldesi, bayrami susuz geçirdi. Kimligi belirsiz kisi veya kisiler, bayramin birinci gününde su deposuna girerek belgeye gelen 200’lük ana boruya tas, odun ve poset koyarak tikamasina sebep oldu. 3 bin nüfuslu beldede sular akmayinca harekete geçen belediye ekipleri, sorunun tespit edilmesi üzerine 4 günlük çalisma sonucunda kapanan ana boruyu açarak beldeye yeniden su verdi.

Aydinlar Belde Belediye Baskan Vekili Orhan Emen, 31 Mart seçimlerinde Yeniden Refah Partisi olarak belediyeyi devraldiklarini belirterek, “Hiçbir vatandasimizin hizmetinde kusur etmedik. Halkimizin hizmetini borç biliriz, ancak bazi kendini bilmezler halkimizin arasina nifak tohumu ekmektedir. Buna da halkimiz müsaade etmeyecektir. Bayrami bize zehir etmeye çalistilar. Beldenin ana su borusuna onlarca kilo tas, kereste ve poset biraktilar. Milletimizi susuz biraktilar. Biz suyun akmasi için 7/24 çalistik. Baskanimiz Ibrahim Ergün basta olmak üzere ben ve tüm personelimiz çalistik. Halkimiz suya kavustu, biz de rahatladik. Gece saat 03.00 siralari ve biz görevimizin basindayiz, milletimizin hizmetindeyiz” dedi.

Kaynak: İHA