Ormanda Kendisini Çeken Dronu Gören Ayi, Yavrusunu Korumaya Çalisti

Kastamonu’da ormanlik alanda yavrusuyla gezindigi sirada dron ile çekim yapan bir kisi, gördügü ayiyi dron ile görüntülemek istedi. Ayi, yavrusunu koruma içgüdüsüyle drona karsi harekete geçti.

Ormanda Kendisini Çeken Dronu Gören Ayi, Yavrusunu Korumaya Çalisti
Kastamonu’nun dogal güzelliklerini dron ile çekerek sosyal medya hesabindan paylasimlarda bulunan video içerik üreticisi Muhammed Ali Kas, zaman zaman ziyarette bulundugu Kastamonu’da merkeze bagli Kavak köyünde evini gitti. Konumu itibariyle köyünün manzarasini ve dogal güzelliklerini görüntülemek için dron kaldirilan Muhammed Ali Kas, dron ile köyünü görüntülemek istedigi sirada meralik alanda dolasan ayiya denk geldi. Muhammed Ali Kas, dronu ayinin üzerine dogru gönderdi. Yavrusunu koruma içgüdüsüyle anne ayi, dronu kaçirmaya çalisti. O onlari dronu ile çeken Muhammed Ali Kas, çektigi videoyu sosyal medya hesaplarindan paylasmasi üzerine kisa sürede binlerce begeni aldi.

Kastamonu’nun dogal güzelliklerini dron ile çekerek sosyal medya hesabindan paylasarak tanitimina katkida bulunan Muhammed Ali Kas, “Kastamonu’da dron ile çektigim görüntüleri sosyal medyada paylasiyorum. Dron ile Kastamonu’nun birçok yerini çekip sosyal medya hesabimdan paylastim. Kastamonu’da merkez Kavak köyünde evimiz var. Evimizi ara sira ziyaret ediyorum. Evimize gittigimiz zaman dron kaldiriyorum dogayi görüntülemek için. En son köyümüze gittigimde dron kaldirdim ve acayip bir manzara ile karsilastim. Ayi ve yavrusunu görüntüledim. Dronu ayi da fark etti. Hatta dronu fark ettigi zaman ayi ayaga kalkti. Ben de dron ile ayi ve yavrusunu çektim. Bu görüntüleri sosyal medya hesabimdan paylastim. Güzel bir video oldu. Kastamonu’da zaten herkes ayi görüyordu, cep telefonu ile ayiyi görüntülüyorlar. Ben de ayi videosu çektim ama benimkisi dron ile çekildi. Videonun güzel oldugunu düsünüyorum. Ayi bir süre sonra ormanlik alanda yavrusuyla birlikte kaçarak kayboldu” seklinde konustu.

Kaynak: İHA