Kurban Paylari Ihtiyaç Sahiplerine Ulastirildi

Çorum Belediyesi hayirseverlerle ihtiyaç sahipleri arasinda köprü oldu. “Kurbanlarimiz Çorumlu Kardeslerimize” sloganiyla gerçeklestirilen kurban bagisinda, ihtiyaç sahiplerine kurban paylari ulastirildi.

Kurban Paylari Ihtiyaç Sahiplerine Ulastirildi
Çorum Belediyesi, geçen yil “Kurbanlarimiz Çorumlu Kardeslerimize” sloganiyla baslattigi, kurban bagisi kampanyasini bu yil da sürdürdü. Kurban bagisinda bulunan vatandaslarin kurbanliklari, Çorum Belediyesi Halk Et Kombinasinda kesilip pay edilerek, Çorum Belediyesi Sosyal Yardim Isleri Müdürlügü araciligiyla sehrimizdeki ihtiyaç sahiplerine taze et olarak ulastirildi.

Çorum Belediyesi ayrica Halk et Kombinasinda kurban bagis standi kurdu. Buraya vatandaslar tarafindan teslim edilen kurban paylari da ayni sekilde ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.

Belediye Baskani Dr. Halil Ibrahim Asgin, “Kurbanlarimiz Çorumlu kardeslerimize sloganiyla yaptigimiz kampanyamiz kapsaminda, bagislanan kurbanlar taze et olarak belediyemizin sistemine kayitli olan kentteki ihtiyaç sahibi ailelerimizin sofrasinda yerini aldi. Bu hayir isine bizleri vesile kilarak, kampanyamiza katilip kurban bagisinda bulunan tüm hemserilerimize katilimlarindan dolayi tesekkür ediyoruz.” dedi.

Kaynak: İHA