Samsun'da Kültür Yolu Festivali Coskuyla Devam Ediyor

Kültür ve Turizm Bakanligi tarafindan düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin dördüncü duragi olan Samsun Kültür Yolu Festivali sekizinci gününde; konserler, sergiler, atölyeler, söylesiler, gastronomi deneyimleri ve her yasa uygun birbirinden renkli etkinliklere ev sahipligi yapti.

Samsun'da Kültür Yolu Festivali Coskuyla Devam Ediyor
Festival kapsaminda; Samsun Atatürk Kültür Merkezi’nde, “Ercan Polat” sahne alirken, sevilen isim “Mehmet Kemiksiz” ise Saathane Meydani’nda Samsunlularla bulustu. Samsun Büyüksehir Belediyesi Sanat Merkezi’nde “Asli Hünel” sarkilariyla dinleyenlerine müzik ziyafeti yasatti. Samsun Atatürk Kültür Merkezi Aydin Gün Sahnesi’nde gerçeklesen “Samsun Büyüksehir Belediyesi Konservatuari Türk Halk Müzigi Korosu Deyisler ve Semahlar” konseri de ilgiyle karsilandi.

Çocuklar içinde festival

Dogupark’ta kurulan “Çocuk Köyü” gün boyunca birbirinden renkli aktivitelere, atölye çalismalarina, sahne gösterilerine, tiyatrolara ev sahipligi yapti. “Asuk Masuk” sahne sovu ve “Kral Sakir” tiyatrosu çocuklara eglenceli saatler yasatti.

Fatma Turgut sahne aldi

Kültür ve Turizm Bakanligi tarafindan Samsun’da düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin yedinci gününde sahne alan ünlü sarkici Fatma Turgut, dinleyicilerine müzikle dolu bir gece yasatti.
Kaynak: İHA