Rize'de Polislerin Bayram Mesaisi

Kurban Bayrami öncesinde karayollarinda trafik yogunlugu nedeniyle olumsuzluk yasanmamasi için polisler tarafindan gerçeklestirilen denetimler siklastirildi.

Rize'de Polislerin Bayram Mesaisi
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan tarafindan bayram tatilinin 9 gün olarak açiklanmasinin ardindan büyük sehirlerden memleketlere dönüs basladi.

Kurban Bayrami’ni memleketinde geçirmek isteyen tatilcilere yönelik herhangi bir olumsuzlugun yasanmamasi için karayollarinda siki denetimler yapiliyor. Rize’de de karayollarinda meydana gelecek kazalar ile can kayiplarinin en aza indirilmesi için Il Emniyet Müdürlügü tarafindan genis çapta denetim gerçeklestiriliyor. Yapilan denetimler ile araç sürücülerinin trafik kurallarina uyma düzeylerinin daha üst seviyeye çikarilmasi hedefleniyor.

Uygulamayi begendiklerini ifade eden araç sürücüsü Irfan Aytan, “Istanbul’dan Ardahan’a gidiyoruz. 1 aksam Rize’de konakladik. Sakin sakin geldik ve güzeldi. Biz 2 gün önceden geldik. 2 gündür Rize’deyiz. Yollar güzeldi. Herhangi bir problem yasamadik” seklinde konustu.

Osman Bakir isimli bir baska sürücü ise “Yollar iyi ama çok fazla trafik var. 17 saate gelebildim. Sürücüler dikkatli olsunlar. Trafik sik diye saga sola sapip trafigi zora sokmasinlar” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA