Osmaniye'de Sehitler Ile Depremde Hayatini Kaybedenlerin Kabri Ziyaret Edildi

Osmaniye’de Kurban Bayrami nedeniyle sehitler ile depremde hayatini kaybedenlerin kabirleri ziyaret edilip dua edildi ve karanfil birakildi.

Osmaniye'de Sehitler Ile Depremde Hayatini Kaybedenlerin Kabri Ziyaret Edildi
Osmaniye kent merkezinde Kurban Bayrami öncesinde Belediye Asri Mezarligi ziyaret edildi. Mezarliktaki sehitlik ziyaretine Vali Erdinç Yilmaz, Osmaniye Milletvekili Seydi Gülsoy, Belediye Baskani Ibrahim Çenet, 12’nci Komando Tugay ve Garnizon Komutan Vekili Albay Hakan Kocabas, Il Emniyet Müdürü Mehmet Saribuva, kamu kurum ve kuruluslari il müdürleri, sivil toplum kuruluslari temsilcileri, siyasi parti temsilcileri, gaziler ve sehit yakinlari katildi.

Programda Kur’an-i Kerim okunmasinin ardindan Il müftülügü tarafindan sehitler için dua edildi. Daha sonra Vali Yilmaz, Baskan Çenet ve protokol mensuplari ziyaret ettikleri sehit mezarlarina karanfil birakti. Sehit yakinlarinin bayramlarini kutlayan protokol üyeleri sehitlere Allah’tan rahmet dileyip, taziyelerini iletti.

Kahramanmaras merkezli depremlerden etkilenen iller arasinda yer alan Osmaniye’de, Kurban Bayrami arifesinde depremde hayatini kaybedenlerin mezarlari da ziyaret edildi. Sehitlik ziyaretlerinin ardindan protokol üyeleri, deprem sehitlerinin kabirlerine gitti. Okunan Kur’an-i Kerim ve yapilan dualarin arindan, protokol üyeleri, depremde hayatini kaybedenlerin mezarlarina karanfil birakti.
Kaynak: İHA