Teknoloji Tutkunlari, Yapay Zekaya Tek Tusla Ulasabilecek

Casper Nirvana, teknoloji tutkunlarinin yapay zekayi daha etkin ve verimli kullanabilmesi için Türkiye’de bir ilke imza atiyor. Microsoft is birliginde Casper Nirvana X600 dizüstü bilgisayarlara Microsoft Copilot tusu entegre eden Casper, teknolojiseverlerin yapay zekanin sundugu ayricaliklara tek tusla ulasmasini sagliyor.

Teknoloji Tutkunlari, Yapay Zekaya Tek Tusla Ulasabilecek
Günlük hayati ve is süreçlerini kolaylastiran çözümler saglayan yapay zeka platformlari, teknolojinin gelisimi için önemli avantajlar sunuyor. Kullanicilarin verimliligini artiran yapay zeka, kisilerin zamanlarini daha stratejik görevlere ayirmasina sagliyor. Dünyadaki son teknolojileri es zamanli olarak sunma misyonuyla hareket eden Türkiye’nin teknoloji markasi Casper, Microsoft is birliginde Casper Nirvana X600 bilgisayarina Microsoft Copilot’u tek dokunusla aktif etmeyi saglayan bir komut tusu ekledi. Türkiye’de ilk kez Casper Nirvana X600’de bulunan bu özellik ile teknolojiseverler, bir ürün almadan önce benzer ürünleri arastirma, karsilastirma, etkileyici bir davet yazisi ve sunum olusturabilme gibi birçok kolayliga hizli bir sekilde ulasim saglayabilecek.

Bilgisayarinizla konusun, Microsoft Copilot görevleri yerine getirsin

Microsoft’un yeni platformu Microsoft Copilot, verilen kelimeleri güçlü üretkenlik araçlarina dönüstüren üretken yapay zeka (Generative AI) sayesinde, Casper kullanicilarina dogal bir dilde istediklerini sorabilme ve görevleri olusturabilme becerisi sagliyor. Microsoft Copilot, dünyanin dört bir yanindaki bilgileri tutarli bir sekilde bir araya getirerek akici, samimi ve güçlü argümanlarla desteklenebilen bir çikti haline dönüstürebiliyor. Microsoft, Copilot platformu sayesinde artik basit bir taslak veya ipucuyla dahi talep edilen görevleri, trend gelismelerle harmanlayarak kullanicilarin begenisine sunabilecegi bir dönemi müjdeliyor.

Alisverise çikmadan önce Microsoft Copilot’tan öneri alin

Casper Microsoft 11 ön-yüklü bilgisayarlarda gelen Microsoft Copilot, bir ürünü satin almadan önce arastirma için ayrilan zamani kisaltiyor. Ihtiyaç duyulan bilgileri birden fazla web sitesinden derleyen Microsoft Copilot, kullanicilarin en iyi ürünü en dogru fiyatla seçmesine yardimci oluyor. Çocuklar için dogum günü partisinden herhangi bir kutlama mesaji olusturmaya kadar kullanicilara destek saglayan Microsoft Copilot, farkli metin önerileri ile gerekli aksiyonlari aliyor.

Microsoft Copilot ile artik kisisel bir asistaniniz var

Casper Microsoft 11 ön-yüklü bilgisayarlarda sunulacak Microsoft Copilot ile dijital bir kisisel asistana sahip olmak hayal olmaktan çikiyor. Microsoft Copilot’in kenar çubugunda bir kez açilmasi ile is hayatinda daha basarili ve verimli olmanin da kapilari aralaniyor. Projelerin daha hizli bitirilmesini, az zamanda daha çok is yapilabilmesini, fikir ve metot önerileri alinabilmesini saglayacak Microsoft Copilot ile daha önemli ve acil isler için kullanicilara daha çok zaman kaliyor.

“Modern teknolojiyi daha erisilebilir kilacak”

Microsoft Copilot tusunun Türkiye’de ilk kez Casper Nirvana bilgisayarlarda yer almasini degerlendiren Casper Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardimcisi Feray Karaman, “Teknolojik gelisimin hiz kazandigi bir çagda Casper, kullanicilarina en yeni ve etkili teknolojik deneyimleri ilk olarak sunma misyonunu üstlenmis durumda. Bu kapsamda, Microsoft ile isbirligi yaparak Casper Nirvana X600 modelimizde gerçeklestirdigimiz Microsoft Copilot komut tusu entegrasyonunu kullanicilarimiza duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Yeni komut tusu ile Casper Nirvana X600, yapay zeka ile daha hizli ve etkilesimli olacak. Kullanicilarin Microsoft Copilot’a daha hizli ve kolay erisim saglayabilmesi, proaktif bir dijital çalisma ortami saglamak adina atilmis önemli bir adim. Microsoft Copilot’un sundugu dogal dilde kullanilabilen teknolojisi ve günlük görevlerde kisisel destek saglama yetenegi, kullanicilarimizin bilgisayarlarini daha etkin kullanmalarini, verimli çözümler üretmelerini saglayacak. Ilk olarak Casper Nirvana X600’de baslattigimiz bu yenilik, yakin zamanda tüm Nirvana bilgisayarlarda da aktif hale gelecek. Bu gelisme, Casper kullanicilarinin dijital deneyimini daha etkin bir sekilde yönetmelerine olanak saglayarak modern teknolojiyi günlük kullanimlar için daha erisilebilir kilacak” açiklamalarinda bulundu.
Kaynak: İHA