Ögrencilerin Projeleri Begeniye Sunuldu

Kastamonu’nun Inebolu ilçesinde düzenlenen 2. Bilim ve Sanat Senligi’nde ögrencilerin yil boyunca yaptiklari çalismalar sergilendi.

Ögrencilerin Projeleri Begeniye Sunuldu
Kastamonu’nun Inebolu ilçesinde, Bozkurt, Küre ve Çatalzeytin ilçelerindeki ilk ve ortaokul ögrencilerinin katilimiyla Bilim ve Sanat Senligi düzenlendi.

Inebolu’dan Bilim ve Sanat Merkezi’nin (BILSEM) katilim gösterdigi 2. Bilim ve Sanat Senligi’nin açilisini Inebolu Kaymakami Ahmet Vezir Baycar, Inebolu Belediye Baskan Vekili Murat Akkaya, Inebolu Ilçe Milli Egitim Müdürü Hakan Civelekoglu, Inebolu Ilçe Jandarma Komutani Üstegmen Recep Özbek gerçeklestirdi.

Bilim ve Sanat Merkezinin açilisinda konusan Inebolu BILSEM Müdürü Sümeyye Birinci, “Inebolumuzda geçtigimiz yil ögretim faaliyetine baslayan Inebolu Bilsem, kuruldugu günden bugüne hem sehrimize hem ülkemize egitim alaninda katki sunmaya devam etmektedir. Bilim ve Sanat Merkezleri bir sehrin egitim markasidir. Birçok ilçeyi kapsayan kurumumuz 6 ögrenci ile egitim ögretime baslamis bulunmakla birlikte toplam 16 ögrenci ile devam etmektedir” diye konustu.

Konusmanin ardindan Bilim ve Sanat Merkezi’nin açilis kurdelesi kesildi. Açilisin ardindan davetliler, stantlarda sergilenen projeler hakkinda ögrencilerden bilgiler alarak incelemelerde bulundu.
Kaynak: İHA