Çayeli Zekâ Oyunlari Süper Ligi Kazananlari Belli Oldu

Çayeli Kaymakamligi’nin ev sahipligi ve Ilçe Milli Egitim Müdürlügü is birligi ile düzenlenen ve Çayeli Bakir Isletmeleri ‘nin sponsorlugunu üstlendigi “Çayeli Zekâ Oyunlari” süper ligi, Çayeli’ndeki ilkokul ögrencilerini bir araya getirdi.

Çayeli Zekâ Oyunlari Süper Ligi Kazananlari Belli Oldu
Çayeli Kaymakamligi’nin ev sahipligi ve Ilçe Milli Egitim Müdürlügü is birligi ile düzenlenen ve Çayeli Bakir Isletmeleri‘nin sponsorlugunu üstlendigi ‘Çayeli Zekâ Oyunlari Süper Ligi’, Çayeli’ndeki ilkokul ögrencilerini bir araya getirdi.

Çayeli Gençlik Merkezi’nde yapilan yarismalar, ilkokul kategorisinde Mangala, Küre, Equilibrio, Qbitz oyunlari ile ögrenciler yaristi. Ilkokul kategorisindeki ögrencilerin, problem çözme aliskanliklari, stratejik ve derin düsünme becerileri kazanmasi, sosyal gelisimlerini destekleme, kendilerini ifade edebilme, dostluk ve iletisimlerini gelistirmelerine katki saglanmasi için düzenlenen ‘Çayeli Zekâ Oyunlari Süper Ligi’ne 6-12 yas kategorisinde 144 ögrenci katildi.

Final yarismasinin Çayeli Fen Lisesi salonunda yapildigi yarismaya Çayeli Kaymakami Muhammet Fatih Demirel, Çayeli Belediye Baskani Ismail Hakki Çiftçi, Madenli Belediye Baskani Mustafa Çaliskan, Çayeli Bakir Dis Iliskiler Müdürü Osman Zeki Yazici, okul müdürleri, ögrenciler ve veliler katilim sagladi.

Yogun bir katilimla gerçeklesen yarismalarda aileler ögrencileri yalniz birakmadi. Çayeli’nde bulunan 9 ilkokulun tamaminin katildigi ve lig usulü yapilan yarismalar sonunda 1.ligi Ishakoglu Ilkokulu, 2.ligi Fikri Keçeli Ilkokulu, 3.lügü ise 9 Mart Ilkokulu kazandi. Kazanan ve katilim gösteren ögrencilere ödül ve madalyalari Çayeli Kaymakami Muhammet Fatih Demirel, Çayeli Belediye Baskani Ismail Hakki Çiftçi, Madenli Belediye Baskani Mustafa Çaliskan ve Çayeli Bakir Isletmeleri Dis Iliskiler Müdürü Osman Zeki Yazici tarafindan verildi.

Kaynak: İHA