Baskan Arslan, Çameli MYO'da Mezuniyet Coskusuna Ortak Oldu

Pamukkale Üniversitesi Çameli Meslek Yüksek Okulunun mezuniyet yemegi tas evlerde yapildi.

Baskan Arslan, Çameli MYO'da Mezuniyet Coskusuna Ortak Oldu
Pamukkale Üniversitesi Çameli Meslek Yüksekokulu’nun 2023-2024 dönemi mezunlari için düzenlenen mezuniyet töreni, Çameli Tas Konaklarda büyük bir coskuyla gerçeklesti. Etkinlige Çameli Belediye Baskani Cengiz Arslan, Çameli Meslek Yüksekokulu Müdürü Ögr. Gör. Recep Çakir, akademik kadro, mezun ögrenciler ve aileleri katildi.



Çameli Belediye Baskani Cengiz Arslan, yaptigi konusmada mezun ögrencileri tebrik ederek, "Bugün burada sizlerin basarisini kutlamak için toplandik. Hayatinizin bu önemli dönüm noktasinda sizleri tebrik ediyor, gelecekteki kariyerlerinizde ve hayatinizin her alaninda basarilar diliyorum" dedi.

Arslan, ayrica Çameli’nin egitim alanindaki gelisiminden ve bu tür etkinliklerin topluma olan olumlu etkilerinden bahsetti.

Çameli Meslek Yüksekokulu Müdürü Recep Çakir da ögrencilerin gösterdigi azim ve kararliligin önemine deginerek, "Sizler, burada geçirdiginiz süre boyunca sadece mesleki bilgi ve becerilerinizi degil, ayni zamanda hayat boyu sürecek dostluklar ve degerler kazandiniz. Hepinizi tebrik ediyor, basarilarinizin devamini diliyorum" ifadelerini kullandi.

Konusmalarin ardindan, 2023-2024 dönemi meslek yüksekokulu birincisi Zeynep Özdemir, mezuniyet kütügüne ismini çakti. Bu özel an, etkinlige katilanlar tarafindan büyük bir coskuyla karsilandi.
Kaynak: İHA