ATO Baskani Baran Açiklamasi 'Milletimizin Ve Tüm Islam Âleminin Kurban Bayramini Kutluyorum'

Ankara Ticaret Odasi (ATO) Yönetim Kurulu Baskani Gürsel Baran, ülke ve milletçe bir kurban bayramina daha kavusmanin huzur ve mutlulugu içinde olduklarini belirterek, “Bayramlarin getirdigi refah, bolluk ve bereket ikliminin ülkemizi kusatmasini, huzur, baris ve sevginin toplumumuza egemen olmasini diliyor; milletimizin ve tüm Islam âleminin Kurban Bayramini kutluyorum” dedi.

ATO Baskani Baran, Kurban Bayrami dolayisiyla bir mesaj yayimladi. Son dönemde yasanan savaslar, iklim degisikliginin ortaya çikardigi felaketler ve dogal afetler nedeniyle dünyanin zor bir dönemden geçtigini ifade eden Baran, Israil’in tüm dünyanin gözleri önünde Filistin’e uyguladigi zulmün devam ettigi günlerde bayrami buruk karsiladiklarini dile getirdi.

Baran, mesajinda su ifadelere yer verdi:

“Dünyanin savaslardan depremlere, iklim degisikliginden ekonomik zorluklara çok sayida zorluklarla sinandigi bu dönemde, is dünyasi olarak çalisarak, üreterek, ihracat yaparak, istihdam saglayarak gelecek nesillerimize çok daha güçlü bir ülke birakmak istiyoruz. Bilimde, teknolojide en ileri seviyeye ulasarak, yesil dönüsümünü tamamlayarak çocuklarimiza güvenli bir dünya birakmayi hayal ediyoruz. Biliyoruz ki milletimizin sahip oldugu en büyük zenginlik yardimlasma ve dayanisma duygulari. Birlik ve beraberligimizi her defasinda daha çok pekistirdigimiz bayramlar, milletçe kenetlenerek güçlü Türkiye hedefine daha saglam adimlarla yürümemize vesile oluyor. Bayramlarin getirdigi refah, bolluk ve bereket ikliminin ülkemizi kusatmasini, huzur, baris ve sevginin toplumumuza egemen olmasini diliyor; milletimizin ve tüm Islam âleminin Kurban Bayramini kutluyor, tüm insanlik için hayirlara vesile olmasini diliyorum.”
Kaynak: İHA