Yozgat'ta Bayram Boyunca Güvenlik Tedbirleri Üst Seviyeye Çikarildi

Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Kurban Bayrami tatili öncesi ve tatil boyunca, vatandasin huzurlu ve güvenli bir bayram yasamasi için emniyet ve jandarma ekiplerinin tüm gün sahada görev yapacagini belirtti.

Yozgat'ta Bayram Boyunca Güvenlik Tedbirleri Üst Seviyeye Çikarildi
Yozgat’ta Il Güvenlik ve Asayis Bilgilendirme Toplanti, Vali Mehmet Ali Özkan baskanliginda gerçeklestirdi. Valilik makam toplanti salonunda düzenlenen toplantida Kurban Bayraminda alinacak tedbirler konusuldu. Toplantiya Vali Yardimcisi Adnan Kayik, Belediye Baskan Yardimcisi Talip Karslioglu, Il Emniyet Müdürü Recep Tecimer, Il Jandarma Alay Komutani Nejdet Özcan, STK Baskanlari ve kurum müdürleri katildi.

Emniyet ve jandarma ekiplerinin bayram boyunca sahada olacagini belirten Özkan, “Trafik tedbirleri dolayisiyla seçtigimiz noktalar ve kavsaklar ile trafik kazalarinin en çok yasandigi yerler öncelikli uygulama alanlarimiz olacak. Bu bayramda bakanimizin talimatlari ile trafik tedbirlerimiz ve yol radar uygulamamiz kesintisiz devam edecek. Vatandaslarimizdan tek istegimiz var, lütfen trafik kurallarina uyalim. Gerek sürücü gerekse yolcu koltugunda oturan tüm insanimizin emniyet kemerlerini takmalarini istiyoruz. Bayramimiz bayram olsun, bayram acimiz olmasin.” dedi.

Kaynak: İHA