Tur Minibüsü Sürücüsü Park Ettigi Araç Içerisinde Ölü Bulundu

Manavgat’ta tur minibüsü sürücüsü dinlenmek için park ettigi aracinin içerisinde ölü olarak bulundu. Sürücünün gece saatlerinde araciyla gelip park etmesi ve aracini park edip indigi son görüntüleri güvenlik kamerasina yansidi.

Tur Minibüsü Sürücüsü Park Ettigi Araç Içerisinde Ölü Bulundu
Olay, Antalya’nin Manavgat ilçesi Gündogdu Mahallesi’nde bulunan bir akaryakit istasyonunda meydana geldi. Özel bir firmaya ait 07 MGA 74 plakali tur minibüsünün sürücüsü Hakan Karaduman (47), Gündogdu Mahallesi’nde bulunan bir akaryakit istasyonuna gelerek aracini park edip kafeteryada bir süre vakit geçirdikten sonra araç içerisinde dinlenmeye çekildi. Sabah saatlerinde tur firmasinin yetkililerinin kendisine telefonla ulasamamasi üzerine aracin bulundugu konuma gelen sirket yetkilisi ve petrol istasyonu çalisanlari tüm çabalarina ragmen Karaduman’i uyandiramadi.

Araç içerisinde ölü bulundu

Durumun 112 Acil Çagri Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine saglik ekipleri sevk edildi. Jandarma ekipleri tarafindan minibüsün kapisinin açilmasinin ardindan 112 Acil Saglik ekipleri yaptiklari kontrolde Karaduman’in hayatini kaybettigini belirledi. Araç sürücüsü Hakan Karaduman’in cenazesi Manavgat Ilçe Jandarma Komutanligi Olay Yeri Inceleme Timi, Cumhuriyet Savcisi ve Adli Tabip’in incelemelerinin ardindan kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Antalya Adli Tip Kurumu morguna gönderildi.

Son anlari güvenlik kamerasinda

Hakan Karaduman’in gece 22.30 siralarinda aracini park etmesi ve araçtan indigi son anlari ise güvenlik kameralari tarafindan kaydedildi.
Kaynak: İHA