Ardahan'da Alevi Sorunlari Masaya Yatirildi
Içisleri Bakanligi Müsaviri Esma Ersin, Ardahan Valisi Hayrettin Çiçek ile birlikte Ardahan’da yasayan Alevi dedeleri, cemevi baskanlari ve muhtarlar ile bir araya gelerek Alevilerin sorunlarini dinledi.

Içisleri Bakanligi Müsaviri Esma Ersin, Alevilerin dertleriyle dertlenmek ve sorunlarinin çözümü için burada oldugunu söyledi.
Ersin, ’’Tüm Türkiye’de aralikli tarihlerle sizlerle bir araya gelmek temel hedefiz. Çünkü bire bir temas daha etkili oluyor. Sahaya inerek sizlerle istisare ettigimizde yukaridan göremedigimiz sorunlari, en temel sorunlara kadar ögrenebiliyoruz. Eksikleriniz varsa onlari gideriyoruz’’ dedi.
Toplantida, Alevi Bektasi vatandaslarin talepleri ve kent genelindeki cemevlerinin durumu hakkinda Alevi Dedeler, cemevi baskanlari ve muhtarlarla istisarede bulunuldu.
Toplantinin ardindan hatira fotografi çektirildi, Alevi dedeler, cemevi baskanlari ve muhtarlar onuruna yemek programi düzenlendi.
