Yilin 'En Iyi Haber Ajansi' Ödülü IHA'nin Oldu

Istanbul Gelisim Üniversitesi tarafindan geleneksel olarak düzenlenen Medya Ödülleri, üniversite ögrencilerinin oylamalari sonucu sahiplerini buldu. Bu yil, 10’uncusu düzenlenen törende, yilin ‘En Iyi Haber Ajansi’ ödülü Ihlas Haber Ajansi’na verildi.

Yilin 'En Iyi Haber Ajansi' Ödülü IHA'nin Oldu
Istanbul Gelisim Üniversitesi Medya Ödüllerinin 10’uncusu gerçeklesti. Üniversite ögrencilerinin oylamalari ile seçilen medya duayenlerine, gerçeklestirilen tören ile ödülleri takdim edildi. Üniversitenin Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonunda düzenlenen törene birçok sanat, futbol ve medya camiasindan isimler katilim saglarken ögrenciler de sektör duayenleri ile bir araya gelme sansi yakaladi.

Türk Sporuna Deger Katanlar ödülünü Ali Limoncu alirken Sanatta Yasam Boyu Onur Ödülü Bülent Emin Yarar’in oldu. Sporda Yasam Boyu Onur Ödülü Sansal Büyüka’ya verildi.

Ayrica; Yilin Tv Kanali- TV8, Yilin Teknik Direktörü- Çagdas Atan olurken Müzikte Onur Ödülü- Yavuz Bingöl’e verildi.

En Iyi Haber Ajansi ise Ihlas Haber Ajansi seçildi.

70 kategoride ödül

Toplamda 70 kategoride ödüllerin takdim edilmesi ise Mütevelli Heyeti Baskani Abdülkadir Gayretli, Rektör Prof. Dr. Bahri Sahin ve üniversite ögretim görevlileri tarafindan gerçeklesti.

“Yasadiklari zorluklara ragmen sahada haber pesinde kosan arkadaslarimi temsilen aliyorum”

En Iyi Haber Ajansi Ödülü kurum adina, Kurumsal Haber Muhabiri Nisanur Sentürk’e takdim edildi. “Bu ödülü ihlas Haber Ajansi’na layik gördügünüz için tesekkür ederiz” diyen Sentürk, “Ödülü, yasadiklari zorluklara ragmen sahada haber pesinde kosan basin emekçisi arkadaslarimi temsilen aliyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA