Vali Çiçek Açiklamasi 'Sehir Hastanemizle Gurur Duyuyoruz'

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, AK Parti Kayseri Milletvekili Saban Çopuroglu ile birlikte Kayseri Sehir Hastanesi’ni ziyaret ederek yeni hizmete açilan merkezleri degerlendirdi.

Vali Çiçek Açiklamasi 'Sehir Hastanemizle Gurur Duyuyoruz'


Il Saglik Müdürü Dr. Mehmet Ersan, Hastane Bashekimi Doç. Dr. Serhat Koyuncu, müdürlük ve hastane yöneticilerinin de hazir bulundugu ziyarette, geçtigimiz aylarda hizmete açilan Tüp Bebek Merkezi, Yanik Merkezi, Inme Merkezi ve Kornea Bankasi’nda degerlendirmelerde bulunan Çiçek ve Çopuroglu, birimlerde sunulan hizmetler ve nitelikleri hakkinda sorumlu hekimlerden bilgi aldi. Servislerde yatan hastalari da ziyaret ederek geçmis olsun temennilerini ileten Vali Çiçek, Sehir Hastanesi ile bir kez daha gurur duyduklarini ifade ederek; "Sehir Hastanesi’nde yakin zaman önce faaliyete geçen birimlerimizi ziyaret ettik. Ilk olarak tüp bebek merkezimizi ziyaret ederek, çalisan arkadaslarimizla hasbihal ettik. Gerçekten Kayseri’ye yakisir, ileri düzeyde düsünülmüs bir merkez oldugunu memnuniyetle müsahede ettik. Ardindan yeni kurulan kornea bankamizi yerinde görerek Sehir Hastanemizin gözle ilgili direkt müdahale edebilecegi alanlar hakkinda bilgi aldik" dedi.



Kayseri Sehir Hastanesi’nde yakin zamanda müdahale edilemeyecek hiçbir alanin kalmayacagini da vurgulayan Vali Çiçek; "Su anda, Iç Anadolu’nun en donanimli yanik merkezlerinden birindeyiz. Hocalarimizdan bilgiler aldik. Il Saglik Müdürümüz, bashekimimiz ve doktorlarimiza çok tesekkür ediyorum. Gerçekten çok büyük bir gayretle çalisildigini gördük. Artik her türlü yanigin baska yere sevk edilmeden Kayseri Sehir Hastanesi’nde müdahale edilebilecegini görmenin de ayrica memnuniyetini yasiyoruz. Bunlarin hepsi yakin zaman içerisinde kurulan merkezler. Yakin bir zamanda da karaciger nakli için çalismalar yapilacak. Sehir Hastanesi sadece Kayseri’nin degil tüm bölgenin en donanimli hastanesi. Hocalarima emekleri için tesekkür ediyorum, bugün gördüklerimizden sonra Sehir Hastanemizle ve hocalarimizla bir kez daha gurur duyduk" ifadelerini kullandi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Saban Çopuroglu ise; "Allah tüm hastalarimiza sifa versin, devletimize zeval vermesin. Gördügümüz su ki; bulundugu cografya içerisinde ihtiyaç oldugunda yani basinda bulunan bir hastane var. Öyle ki günde 18 bin hastanin ziyaret ettigi, 100 bin civarinda tahlil yapildigi zamanlar oluyor. Vatandaslarimizin sifa bulup evlerine gittigi zamanki mutlulugu tarif etmek mümkün degil. Insanlarin eski sagliklarina kavustugu zaman ’yapilan emekler feda olsun’ demek geliyor içimizden. Canla basla çalisan degerli çalisanlarimiza tesekkür ediyoruz" diye konustu.

Kaynak: İHA