Sehzadeler'de Kurban Kesim Yerleri Belirlendi

Manisa’nin Sehzadeler ilçesinde kurban kesim yerleri belirlendi. Sehzadeler Belediye Baskani Gülsah Durbay, Canli Hayvan Borsasi yanindaki Et Entegre Tesisleri, Cumartesi Pazari, Persembe Pazari, Nurlupinar Pazari olmak üzere 4 ayri yerde kurban kesimi yapilabilecegini açikladi.

Sehzadeler'de Kurban Kesim Yerleri Belirlendi
Sehzadeler ilçesindeki kurban satis ve kesim yerleri ile denetim islemleri belirlendi. Canli Hayvan Borsasi disinda satis yapilmasina izin verilmedigini belirten Sehzadeler Belediye Baskani Gülsah Durbay, bayramin rahat ve huzurlu bir ortamda geçmesi için zabita ekiplerinin özenle çalistigini söyledi.

Baskan Durbay, "Her yil oldugu gibi bu yil da kurban kesimlerinin hijyenik ve düzenli bir sekilde yapilabilmesi için gerekli tüm önlemleri aldik ve belirlenen kesim yerlerini açikladik. Bu yil kurban kesimleri, Canli Hayvan Borsasi yanindaki Et Entegre Tesisleri, Cumartesi Pazari, Persembe Pazari ve Nurlupinar Pazari olmak üzere toplam dört ayri noktada gerçeklestirilecektir. Bu yerlerin belirlenmesinde, vatandaslarimizin rahat ve güvenli bir ortamda ibadetlerini yerine getirebilmeleri için titizlikle çalistik. Vatandaslarimizin kurbanlarini huzur ve güven içerisinde kesebilmeleri için ilgili tüm birimlerimizle gerekli denetim ve düzenlemeleri yapmis bulunmaktayiz. Kurban kesim yerlerinde hijyen kurallarina uyulmasi, çevre temizligine özen gösterilmesi ve olusabilecek yogunlugun en aza indirilmesi amaciyla ekiplerimiz sürekli olarak sahada olacaklardir. Halkimiza simdiden rahat ve huzurlu bir ortamda aileleriyle ve sevdikleriyle birlikte mutlu bir bayram diliyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA