Sakarya Büyüksehir'den Bayram Arifesinde Mezarliklara Ücretsiz Ulasim

Sakarya Büyüksehir Belediyesi Kurban Bayrami öncesi arife günü, Emirsultan ve Emirdag Mezarligi’nda gidecek vatandaslara ücretsiz ulasim hizmeti sunacak. Araçlar Demokrasi Meydani’ndan 13.30’dan baslayarak saat basi kalkacak.

Sakarya Büyüksehir'den Bayram Arifesinde Mezarliklara Ücretsiz Ulasim
Sakarya Büyüksehir Belediyesi bayram arifesinde sürdürdügü ücretsiz ulasim hizmetine devam ediyor. Kurban Bayrami arifesinde de vatandaslar mezarliklara ücretsiz tasinacak. Uygulama çerçevesinde, 15 Haziran Cumartesi günü 13.00’dan itibaren saat basi otobüsler kalkacak. Son sefer saat 17.00’da yapilacak ve vatandaslar Emirdag ile Emirsultan Mezarliklarina (Adapazari) ücretsiz olarak seyahat edebilecek.

Gidis seferlerinin yani sira dönüs seferleri de mezarliklardan her saat basi olacak. Dönüs seferlerinin ilki 13.30, sonuncusu ise 17.30’da olacak. Konu ile ilgili Ulasim Dairesi Baskanligi’ndan yapilan açiklamada, “Büyüksehir Belediyesi olarak, Kurban Bayrami arifesinde vatandaslarimiz için Emirsultan Mezarligi’na ücretsiz ulasim saglanacaktir. Ulasim imkaninda zorluk çeken vatandaslarimizin kabristan ziyaretlerini kolaylastirmak amaciyla gerçeklestirilen uygulamanin, tüm vatandaslarimiz için hayirli olmasini diliyoruz. Bu vesileyle tüm hemserilerimizin Kurban Bayrami’ni simdiden tebrik ediyor, mutlu bayramlar diliyoruz” ifadeleri kullanildi.
Kaynak: İHA