Osmaneli Mustafa Selahattin Çetintas Devlet Hastanesi Bashekimligi Görevine Dr. Orhan Orkun Kizilöz Atandi

Daha önce de Mustafa Selahattin Çetintas Devlet Hastanesi Acil Bölümü’nde görev yapan Dr. Orhan Orkun Kizilöz, ayni hastanenin bashekimligi görevine basladi.

Osmaneli Mustafa Selahattin Çetintas Devlet Hastanesi Bashekimligi Görevine Dr. Orhan Orkun Kizilöz Atandi
Osmaneli Mustafa Selahattin Çetintas Devlet Hastanesi Bashekimi olarak görev yapan Gögüs Hastaliklari Uzman Dr. Kamil Özdemir Bozüyük Devlet Hastanesine atanmasinin ardindan bosalan Osmaneli Mustafa Selahattin Çetintas Devlet Hastanesi Bashekimligine, Dr. Orhan Orkun Kizilöz getirildi.

Görevine baslayan Dr. Kizilöz, amaçlarinin insanlari sagligina kavusturmak ve onlari mutlu etmek oldugunu ifade ederek, "Osmaneli gibi sirin bir ilçenin hastanesinde iki buçuk yildir görev yapmaktan çok mutluyum. Beni bashekimlik görevine layik görenlere çok Osmanelilere ve Osmaneli çevresinde yasayanlara en iyi hizmeti vermek için çaba harcayacagim. Bashekim olarak, çalisma arkadaslarimla birlikte, Osmaneli Devlet Hastanesi’ni daha ileri noktalara tasimak için çalisacagim. Hastalarimiza saglik hizmeti sunarken de insan haklarina saygili, hasta ve çalisan memnuniyetini en yüksek düzeyde tutma gayreti içinde olacagiz. Daha önce burada bashekim olarak görev yapan arkadasimiz meslektasimiz Uzman Dr. Kamil Özdemir abimize vermis oldugu hizmetlerinden dolayi tesekkür eder yeni görevinde basarilar dilerim” dedi.

Kaynak: İHA