Narven Wellness Ve Thermal Hotel, Bolu'da Kapilarini Açti

Bolu’nun önemli turizm tesisleri arasinda yer alan Narven Termal Kasaba bünyesinde hizmete baslayan Narven Wellness ve Thermal Hotel, gerçeklestirdigi görkemli açilis töreni ile kapilarini misafirlerine açti.

Narven Wellness Ve Thermal Hotel, Bolu'da Kapilarini Açti
Saygi durusu ve Istiklal Marsi sonrasinda Narven Wellness ve Thermal Hotel Otel Müdürü Meryem Dürüst’ün açilis konusmasi ile baslayan törende, Ashvin Wellness ve SPA mentörü Dr. Koshlendra Pratap bütüncül saglikli yasam uygulamalari hakkinda, Narven A.S. Genel Müdürü Serdar Yildiz da Narven Termal Kasaba ve Narven Wellness veThermal Hotel hakkinda bilgi verdi.

Açilis konusmasini gerçeklestiren Narven Wellness ve Thermal Hotel Otel Müdürü Meryem Dürüst, misafirlerine sunacaklari hizmetler ve otel konsepti hakkinda bilgi verdi. Dürüst, “Misafirlerimizin dogayla iç içe olmasi, hem bedenlerinin hem de ruhlarinin yenilemesi için tasarlanan otelimizde 97 tam donanimli oda ve suit ile en yüksek konforu sunmayi amaçliyoruz. Termal su küvetlerinin yer aldigi odalarimizda misafirlerimiz gerçek bir dinlenme ve yenilenme deneyimi yasayacaklar. Tesisimiz, Bolu’nun dogal güzelliklerinin tam ortasinda, Istanbul ve Ankara’ya yakinligi ile dikkat çekiyor. Ayrica, Narven Macera Parki, ATV Safari ve Off-Road Turlari gibi çesitli outdoor aktivitelerle her yas grubuna hitap eden eglenceli deneyimler sunuyoruz. Restoran ve kafelerimizde misafirlerimize unutulmaz gastronomi deneyimleri yasatmayi hedefliyoruz” seklinde konustu.

Narven Wellness ve Thermal Hotel bünyesinde yer alan Ashvin Wellness ve SPA’nin mentörlügünü yapan ünlü Dr. Koshlendra Pratap tesiste sunduklari benzersiz Wellness deneyimi hakkinda bilgi verdi. Pratap, “Bolu ormanlariyla çevrili tesisimizde misafirlerimize termal su ve orman terapisinin iyilestirici özelliklerini birlestirerek bütüncül bir saglikli yasam deneyimi sunuyoruz. Bedensel, zihinsel ve ruhsal bütünlügü hedefleyen kisisellestirilmis Wellness programlari ile misafirlerimizin saglikli ve dengeli bir yasam sürdürmelerine büyük önem veriyoruz. Ayurveda tedavilerini modern tip uygulamalariyla birlestirerek Ayurveda Panchakarma ve Detoks Programi, Bütünsel Oruç ve Kilo Yönetimi Programi ve Longevity Programi gibi çesitli Wellness programlari sunuyoruz. Ayrica Ashvin Beslenme Sistemi ile misafirlerimize dogal, organik ve besleyici gidalar sunarak iyilik hallerini ve yasam kalitelerini artirmayi hedefliyoruz” ifadelerini kullandi.

Narven’in yatirimcilarina ve takim arkadaslarina tesekkür ederek konusmasina baslayan Narven A.S. Genel Müdürü Serdar Yildiz, Narven’in Hisseli Gayrimenkul Sistemi ile Türkiye’de bir marka haline geldigini ve otelcilikte de söz sahibi zincir markalardan biri olma yolunda ilerlediklerini vurguladi. Yildiz, “Narven markamizin bölgesel kalkinma vizyonu dogrultusunda otel yatirimi yapma karari verdik. Bu karari verirken, Türkiye ve Bolu turizmine katki saglamayi hedefledik. Termal su ve bütüncül saglikli yasam uygulamalarini bir araya getirdigimiz ve saglikli kalarak insanlarin kendine yatirim yapmasina imkan veren bu özel konsepti lanse etmekten gurur duyuyorum. Bu anlamda misafirlerimize sadece bir konaklama imkani degil; bir yasam biçimi sunuyoruz. Bölgesel kalkinma vizyonumuzla bir Türkiye markasi olma yolunda ilerliyoruz” dedi.

Yildiz konusmasinin devaminda sosyal sorumluluk yaklasimi çerçevesinde Bolu Gelincik Kadin Kooperatifi ile yaptiklari is birliginden bahsederek, yerel halkin istihdamina ve yerel isletmelere destek olmayi, bölgenin sosyo-ekonomik kalkinmasina da katki saglamayi sürdüreceklerini dile getirdi.

Bolu ormanlarinin yamacinda yer alan Narven Wellness ve Thermal Hotel, misafirlerine dogal termal su kaynaklarindan faydalanma imkani sunarken, ayni zamanda modern ve konforlu konaklama seçenekleriyle de dikkat çekiyor. Otelde bulunan Ashvin Wellness ve SPA merkezinde, bütüncül saglikli yasam uygulamalari, iyilestirici terapi, masaj ve saglik programlari ile misafirlerin beden ve ruh sagligini destekleyen tam kapsamli hizmetler sunuluyor. Termal su havuzlari, buhar odalari, saunalar, SPA suiti, hidroterapi havuzlari, yoga stüdyosu, meditasyon salonu ve son teknoloji fitness imkanlarinin yer aldigi Narven Wellness ve Thermal Hotel, hem fiziksel hem de ruhsal iyilesme saglayan bütüncül wellness programlari ile misafirlerine unutulmaz bir deneyim yasatmayi hedefliyor.
Kaynak: İHA