MUSIAD Mugla Subesinin 'Dis Ticaret Egitim' Sertifikalari Verildi

Müstakil Sanayici ve Isadamlari Dernegi (MÜSIAD) Mugla subesinin düzenledigi ‘Dis Ticaret Egitimi’ programi sona erdi. Dis Ticaret Egitimine katilan Mugla Sitki Koçman Üniversitesi ögrencilerinin sertifikalari düzenlenen tören il verildi.

MUSIAD Mugla Subesinin 'Dis Ticaret Egitim' Sertifikalari Verildi
Müstakil Sanayici ve Isadamlari Dernegi (MÜSIAD) Mugla Subesi’nin Güney Ege Kalkinma Ajansi (GEKA)’ya sundugu 2023 Teknik Destek Projesi çerçevesinde üyelerine ‘Dis Ticaret Egitim ve Danismanlik Hizmeti’ 20-31 Mayis tarihleri arasinda yapildi.

MÜSIAD Mugla Subesi tarafindan üyelerinin dis ticaret konusunda bilgi ve tecrübelerinin arttirilmasina yönelik GEKA’ya sunulan 2023 teknik destek programi çerçevesinde sunulan proje desteklenmeye deger projeler arasinda yer almisti. MÜSIAD üyeleri ve Mugla Sitki Koçman Üniversitesinde okuyan ögrenciler için verilen ‘Dis Ticaret Egitimi ve Danismanlik Hizmeti’ egitimine 25 ögrenci ve 9 firma katildi.

Güney Ege Kalkinma Ajansi (GEKA) tarafindan belirlenen Egitim ve Danismanlik firmasi tarafindan MÜSIAD Mugla Subesi binasinda 10 gün boyunca veriler egitimler sonrasi egitim alan Üniversite ögrencilerinin sertifikalari düzenlenen tören ile verildi.

Sertifika töreninde ögrenciler ile bir araya gelen MÜSIAD Mugla Sube Baskani Nevzat Aykaç, sertifika almaya hak kazanan üye ve ögrencileri tebrik ederken, ögrencilerin aldiklari egitim sonrasi is bulmalari konusunda Türkiye genelindeki MÜSIAD Sube Baskanlari ile ikili görüsmeler de gerçeklestirdi. MÜSIAD Mugla Sube Baskani Aykaç, “Güney Ege Kalkinma Ajansina sundugumuz 2023 yili Teknik Destek Programi proje basvurumuz kabul edilerek hem üyelerimize danismanlik, hem de Türkiye’nin dört bir yanindan Mugla’miza Üniversite egitimi için gelen ögrenci kardeslerimize dis ticaret konusunda egitim verdik. Egitim sonunda düzenledigimiz sertifika töreninde egitim alan ögrenci kardeslerimiz ile bire bir görüsme yaparak onlarin bundan sonraki is yasamlarina katki sunmayi hedefledik. MÜSIAD Mugla Subesi olarak bu tür egitim programlarimizi bugün oldugu gibi gelecekte de sürdürecegiz” dedi.

Kaynak: İHA