Kizilcahamam'in Yeni Kokusu Kusburnu Çiçegi

Ankara’nin Kizilcahamam ilçesi çam kolonyasinin ardindan kusburnu çiçegi kolonyasi ile bu alanda iddiasini ortaya koydu.

Kizilcahamam'in Yeni Kokusu Kusburnu Çiçegi
Bayramlarin vazgeçilmezlerinden olan kolonyada Kizilcahamam yeni ürünlerle kendini gösteriyor. Çam kolonyasi ünlü olan ilçede simdi de Kusburnu çiçegi kolonyasi ile iddiasini yeniledi. Kizilcahamam Çam kolonyalari isletmecisi Salih Ünlü günümüzde farkliliga ve yenilige açik olarak gelistirmis oldugu birçok kolonya kokularinin yanina son zamanlarda üzerinde çalistigi kusburnu çiçegi kolonyasini ürettiklerini belirtti.

Salih Ünlü yeni ürününü piyasaya sunmanin memnuniyetini duyduklarini dile getirerek sunlari dedi:

“Kizilcahamam’da 1999 yilinda baslatmis oldugumuz kolonya üretiminin Ülkemizin 81 ilinde gün geçtikçe yayginlasmaya devam etmesiyle birlikte yurtdisi pazarimizin da oldugunu belirtmek isterim.

Kizilcahamam Küçük Sanayi sitesi içerisinde bulunan fabrikamizin yani sira Kizilcahamam’da bulunan Eliz Otel içerisinde Satis magazamiz bulunmaktadir. Ilçemiz içerisinde bayilerimiz ve ürünümüzü satan isletmelerde bulunmaktadir. Kolonya hizmetimizin, her is dalinda oldugu gibi çok mesakkatli bir ürün olmasindan dolayi hemen her gün bir farkli ürün çikartamiyoruz kendi fabrikamizda kendi analizlerimiz ve laboratuvarimizda saglik bakanligi bildirimli ürünlerimizi üretmeye devam ediyoruz. Türkiye de tek bir ürün olma özelligi tasiyan Kusburnu Çiçegi Kolonyasi artik Kizilcahamam’in tescillenmis yeni bir kolonyasi daha olmus oldu.”
Kaynak: İHA