Kizilay'in 156. Kurulus Yildönümü Coskusu

Kizilay Erzurum Il Merkezi Baskani Hüseyin Bozhalil, Kizilay’in gönüllüleri ve çalisanlari ile insanligin umudu olmayi sürdürdügünü ifade etti.

Kizilay'in 156. Kurulus Yildönümü Coskusu
Türk Kizilay’in 156. Kurulus Yil Dönümü dolayisiyla Erzurum Il Merkez Subesi tarafindan düzenlenen etkinlikte; gönüllüler, çalisanlar, Kan Merkezi ve Bölge Afet Lojistik Merkezi çalisanlari bir araya geldi. Havuzbasi Kent Meydani’nda yapilan programda Kizilay’in faaliyetleri anlatildi, ikramlarda bulunuldu ve gönüllü çagrisinda bulunuldu.

Kizilay Erzurum Il Merkezi Baskani Hüseyin Bozhalil, “ Türk Kizilayimizin 156. yasini büyük bir coskuyla kutluyoruz. Hem gönüllülerimize hem çalisanlarimiza hem de Kizilay destek olan herkese tesekkür ediyoruz. Merhamet çinarimiz, 11 Haziran 1868’de kuruldugundan bu yana insanliga umut ve gönüllerdeki iyilikleri büyüten bir mesale haline geldi. Bugün, hepimizin gönlünde yer bulan Kizilay, dogal afetlerin, savaslarin, salgin hastaliklarin, birliktelige ihtiyaç duydugumuz tüm anlarin ortasinda, gönüllüleri ve çalisanlari ile insanligin umudu olmayi sürdürüyor” dedi.

Kaynak: İHA