Hakkari'de Münazara Yarismasinin Finali Yapildi

Hakkari Valiligi himayesinde Il Milli Egitim Müdürlügü tarafindan koordine edilen "Fikirler Bulusuyor Gelecek Olusuyor" projesi kapsaminda ortaokullar arasi düzenlenen münazara yarismasinin finali yapildi.

Hakkari'de Münazara Yarismasinin Finali Yapildi
Hakkari Halk Egitimi Merkezi Müdürlügü konferans salonunda düzenlenen münazara yarismasina; Il Milli Egitim Müdürü Nurettin Yilmaz, Sube Müdürleri Oktay Kizilkaya, Erol Hanligil ve Muharrem Dündar, Halk Egitimi Merkezi Müdürü Nazif Tatli, okul müdürleri, ögretmen ve ögrenciler katildi.

Il genelinde 32 okulun katildigi münazara yarismasinda finale kalan Milli Egitim Vakfi Ortaokulu ile Çimenli Borsa Istanbul Ortaokulunun ögrencileri, ‘Hakkari’de, Cilo Festivalleri Yapilsin Mi? Yapilmasin Mi?’ konulu sunumlarini yaptilar.

Ögrencilerin kiyasiya yaristigi münazara yarismasinin sonunda, jüri üyelerinin yaptigi puanlamada, Milli Egitim Vakfi Ortaokulu birinci oldu.

Yarisma sonunda ögrencilere ödüllerini takdim ederek kisa bir konusma yapan Il Müdürü Nurettin Yilmaz, yarismanin çok çekismeli geçtigini ve bundan da çok keyif aldiklarini belirterek, “Ögrencilerimizin kendi fikirlerini, kavga etmeden, dogru sekilde ifade ederek argüman ve delillerle savunmalari; bunun yaninda kendilerine olan özgüvenlerini ortaya koymalari çok hosumuza gitti. ‘Fikirler Bulusuyor Gelecek Olusuyor’ projesinin basariyla yürütülmesinde emegi geçen herkese tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA