Denizli'de Hareketli Yasama Dikkat Çekilecek

Gençlik ve Spor Bakani Osman Askin Bak tarafindan ilan edilen 2024 Hareketlilik Yili kapsaminda pilot iller arasinda yer alan Denizli’de 12 Haziran Çarsamba günü 7’den 70’e her yastan katilimciyla Spor Senligi yapilacak. Kinikli Spor Kompeksinde 19.00’da baslayacak Senlige tüm vatandaslar davet edildi.

Denizli'de Hareketli Yasama Dikkat Çekilecek


Gençlik ve Spor Bakani Osman Askin Bak, TBMM’de yaptigi konusmada Bakanligin yeni hedeflerine iliskin, "2024 hedefimizde daha çok hareket eden, daha çok spor yapan, daha hareketli bir Türkiye var. Bu hedef dogrultusunda; toplumumuzun tümünün gelisimini ve hareketini saglamak amaciyla 2024 yilini Hareketlilik Yili ilan ediyoruz" dedi.



2024 Yilinin Hareketlilik Yili ilan edilmesi sonrasi tüm Türkiye’de farkli aktivitelerle çalismalar basladi.

Söz konusu çalismalarla ilgili Türkiye’de 24 il, pilot il olarak belirlenirken bu illerden birisi de Denizli oldu. Hareketli yasama dikkat çekmek için Denizli’de Gençlik ve Spor Il Müdürlügü koordinasyonunda yil boyunca farkindalik çalismalari yapilacak.

Denizli’de Hareketlilik Yili açilis etkinlikleri 12 Haziran Çarsamba günü saat 19.00’da Kinikli Spor Kompleksinde yapilacak. Okul Öncesi çocuklardan, tüm branslardan sporculara ve her yastan katilimciya açik olacak etkinlikte uzman antrenörler esliginde isinma hareketleri, eglenceli oyunlar, ödüllü yarismalar, sporcularin gösterileri ve sürpriz ödüller olacak. Denizli Gençlik ve Spor Il Müdürü Ömer Ilman, yapilacak etkinlikle hareketli yasama dikkat çekeceklerini belirterek müsait olan herkesi programa katilmaya davet etti.
Kaynak: İHA