Bosanma Asamasindaki Kocasi Tarafindan Öldürülen Kadin Ile Çocugu Son Yolcuguna Ugurlandi

Ankara’da bosanma asamasindaki esi ile 5 yasindaki kizini vurduktan sonra intihar eden adam hayatini kaybetti. Vefat eden anne ile kizi ise son yolcuguna ugurlandi. Öldürülen Hilal Nur Koca’nin ise 2019 yilinda Ankara’da dogan ilk bebek oldugu için dönemin Aile, Çalisma ve Sosyal Hizmetler Bakani Zehra Zümrüt Selçuk tarafindan ziyaret edildigi ögrenildi.

Bosanma Asamasindaki Kocasi Tarafindan Öldürülen Kadin Ile Çocugu Son Yolcuguna Ugurlandi
Yenimahalle’de meydana gelen olayda Yakup Koca (55), bosanma asamasindaki esi Semiha Koca (43) ile kizi Hilal Nur Koca’yi (5) tabanca ile öldürdükten sonra ayni silahla kendi yasamina da son vermek istedi. Anne ile kizi olay yerinde hayatini kaybederken, agir yaralanan Yakup Koca’nin hastanede yasamini yitirdigi ögrenildi. Yakinlari tarafindan cenazelere teslim alinan anne ile kizi için Karsiyaka Mezarligi’nda yer alan Ahmet Efendi Cami’sinde cenaze namazi kilindi. Namazin ardindan Semiha Koca ile Hilal Nur Koca’nin cenazeleri gözyaslari arasinda topraga verildi.



Dogdugu yilin ilk bebegiymis

Öldürülen Hilal Nur Koca’nin ise, 2019 yilinda Ankara’da dogan ilk bebek oldugu belirtildi. Dönemin Aile, Çalisma ve Sosyal Hizmetler Bakani Zehra Zümrüt Selçuk’un, Etlik Zübeyde Hanim Kadin Hastaliklari Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde dogan Hilal Nur’u ve annesi ziyaret ettigi ögrenildi
Kaynak: İHA