Bayram Öncesi Yenisehir'de Siki Denetim

Yenisehir Belediyesi Zabita Müdürlügü Kurban Bayrami öncesinde farkli meslek gruplarina yönelik isletmelere denetim yapti. Yenisehir Belediye Baskani Ercan Özel, “Halkimizin saglikli ve güvenli alisveris yapabilmesi için denetimlerimiz sürecek” dedi.

Bayram Öncesi Yenisehir'de Siki Denetim
Yenisehir Belediyesi, halkin saglikli ve güvenli alisveris yapabilmesi adina kafeler, restoranlar, kasaplar, marketler, firinlar, kuruyemisçiler ve daha birçok is koluna sahip isletmelere yönelik denetim çalismasini artirdi. Halk sagliginin korunmasi adina 7/24 görevinin basinda olan zabita ekipleri, is yerlerinde eksik görülen hususlarda ihtarname tanzim edilerek, eksikliklerin giderilmesi istendi. Hijyenik ortam, fiyati etkileyen sartlar, is yeri açma ruhsati, saklama-depolama alanlari, genel düzen konularinda gerekli kontroller yapildi.

Yenisehir Belediye Baskani Ercan Özel, “Vatandasimiz; canini, malini, sagligini yapilan seçimlerde bize emanet etti. Emaneti en güzel sekilde koruyacagimizi biliyorlar. Bu nedenle de vatandaslarimizin sagligini tehdit edecek unsurlarin ve güvenli alisveris yapmasini engelleyen durumlarin önüne geçmemiz gerekiyor. 7/24 esasina göre görev yapan zabita ekiplerimiz, Kurban Bayrami öncesinde denetimlerini daha da artirarak, olumsuzluklarin yasanmasina izin vermeyecektir” dedi.

Kaynak: İHA