Battalgazi Belediyesi Yol Çalismalarina Araliksiz Devam Ediyor

Battalgazi Belediyesi, ilçenin birçok noktasinda yol yapim çalismalarini yogun bir sekilde sürdürüyor. Fen Isleri Müdürlügü ekipleri tarafindan yürütülen yol yapim faaliyetlerinde sathi asfalt kaplama, sicak asfalt serimi ve stabilize serimi çalismalari gerçeklestiriliyor.

Battalgazi Belediyesi Yol Çalismalarina Araliksiz Devam Ediyor
Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin’in ilçenin her kösesinde ulasimin daha konforlu hale gelmesi için verdigi talimatlar dogrultusunda Fen Isleri Müdürlügü ekipleri yol çalismalarina araliksiz devam ediyor. Çalismalar kapsaminda Alacakapi Mahallesi’nde 9 kilometre sathi asfalt kaplama ve 4 kilometre stabilize serimi, Orduzu ve Sehitfevzi Mahallelerinde 5 kilometre sicak asfalt serimi gerçeklestirildi.

Baskan Taskin, ekiplerin yogun çalismalarina devam edecegini belirterek, “Ilçemizin her noktasinda hemserilerimizin konforlu yollara kavusmasini hedefliyoruz” dedi.

“Ihtiyaç duyulan her noktada olacagiz”

Hizli ve koordineli sekilde sürdürülen çalismalarla ugrastiran degil hizmet ulastiran bir anlayisi benimsediklerini ifade eden Battalgazi Belediye Baskani Bayram Taskin, “Battalgazi’mizin her sokaginda, her mahallesinde ulasimin daha konforlu hale gelmesi için vatandaslarimizin ihtiyaçlarini göz önünde bulundurarak altyapi ve ulasim konularinda gerekli adimlari atmaya devam ediyoruz. Gelisim potansiyeli yüksek bir ilçeye sahibiz. Bu potansiyele sahip ilçemizi bölgesinde lider bir konuma getirmek adina hizmetlerimizi etkin bir sekilde gerçeklestiriyoruz. Merkezi mahallelerimizin yani sira kirsaldaki mahallelerimizde yol sikintisi yasanmasin diye ekiplerimiz sicak asfalt, stabilize serim ve sathi kaplama çalismalarini yogun bir sekilde sürdürüyor. Insallah her mahallemize bu hizmeti götürerek vatandaslarimizin yol sikintisi çekmesinin önüne geçecegiz. Sadece yol yapiminda degil ihtiyaç duyulan her alanda, her noktada olacagiz. Çalismalarda emegi geçen ekiplerimize tesekkür ediyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA