Baskan Özdogan Açiklamasi 'Ilçemize Ve Esnafimiza Yeni Ticaret Alanlari Kazandiriyoruz'

Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan, ilçe merkezinde Ülfet & Murat Özdemir Aile Sagligi Merkezi’nin hemen yaninda yapimi tamamlanan 6 adet yeni ticaret alanini yerinde inceledi. Baskan Özdogan kisa sürede yapim çalismalarinin tamamlandigini ifade ederek, “ilçemize ve esnafimiza yeni ticaret alanlari kazandiriyoruz” dedi.

Baskan Özdogan Açiklamasi 'Ilçemize Ve Esnafimiza Yeni Ticaret Alanlari Kazandiriyoruz'
Hacilar da yapimina kisa süre önce baslanan ve esnafin rahati için yenilenen ticaret alanlarinin yapimini inceleyen Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan, 6 adet yeni ticaret alanindaki son durum hakkinda yetkililerden bilgiler aldi.

Baskan Özdogan kisa süre içinde tamamlanarak ihale ile esnafin kullanimina baslayacagi ticaret alanlari hakkinda yaptigi açiklamada söyle konustu:

"Yeni ticaret alanlarinin yapiminda da sona geldik. Temmuz ayi itibariyle ihale asamasina geçmis olacagiz. Bu 6 adet ticari yapimiz yaklasik 100 m büyüklügünde olup, ilçemizde ihtiyaç duyulan is yeri ihtiyacini giderme adina önemli bir çalismayi da tamamlamis olacagiz. Insallah burada hem eczacilarimiza hem de diger is yeri sahiplerine ihale yoluyla bu dükkânlari temin noktasinda yardimci olmus olacagiz."

Özdogan, ilçe meydaninda yürütülen çalismalar hakkinda da su bilgileri paylasti:

"Hem aile sagligi merkezimiz, hem toplum sagligi merkezimiz, hem ticarethanelerimiz hem de hükümet konagimiz ve belediye binamizin bulundugu bir meydan olusturuyoruz. Bu meydanda güzel isletmeleri de vatandaslarimizin kullanimina sunmus olacagiz. Simdiden hayirli olsun diyorum. Emegi geçen tüm mesai arkadaslarima ve yüklenici firmamiza tesekkür ediyorum. Vatandaslarimiza da hayirli olsun."

Hacilar Belediyesi’nin Ilçenin gelisimi ve refahi için çalismalara hiz kesmeden devam ettigini ifade eden Baskan Özdogan, yeni ticaret alaninin tamamlanmasiyla birlikte ilçenin ekonomik ve sosyal yasamina büyük katki saglayacagini belirtti.

Özdogan, yeni is yerlerinin açilmasiyla birlikte esnafa ve vatandaslara yeni firsatlarin da sunulacagini sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA