Baskan Altay Açiklamasi 'Kulu Ve Kadinhani'na 11.3 Kilometre Yeni Içme Suyu Terfi Hatti Kazandirdik'

Konya Büyüksehir Belediyesi KOSKI Genel Müdürlügü, sehrin su altyapisini güçlendirmek için 31 ilçedeki çalismalarini yogun sekilde sürdürüyor.

Baskan Altay Açiklamasi 'Kulu Ve Kadinhani'na 11.3 Kilometre Yeni Içme Suyu Terfi Hatti Kazandirdik'
Konya Büyüksehir Belediye Baskani Ugur Ibrahim Altay, konuyla ilgili yaptigi açiklamada, “Konya Modeli Belediyecilik” anlayisiyla 31 ilçenin tamaminda önemli altyapi ve üstyapi yatirimlarini bir bir hayata geçirmenin mutlulugunu yasadiklarini söyledi.

42 bin kilometrekarelik alaniyla Türkiye’nin en büyük cografi büyüklüge sahip sehrinde hizmet üretmenin gayreti içerisinde olduklarinin altini çizen Baskan Altay, “Konya’mizin her bir kösesinde hemsehrilerimizin daha sürdürülebilir ve temiz bir çevrede yasamalarini arzu ediyoruz. Bu dogrultuda KOSKI Genel Müdürlügümüz araciligiyla Su Sebeke Yapim Projesi kapsaminda Kulu ilçemize bagli Fatih Sultan Mahallesi’ne 8 kilometre, Kadinhani ilçemize bagli Beykavagi Mahallesi’ne de 3,3 kilometre uzunlugunda yeni içme suyu terfi hatti kazandirdik. Her iki ilçemizde 11.2 milyon liraya mal olan yeni içme suyu hatlariyla bölge halkimiz da daha saglikli ve kesintisiz içme suyuna kavustu. Su altyapisini güçlendirmek sehrimiz için kritik öneme sahip. Biz de bu anlayisla çalismalarimizi sürdürecegiz. Hayirli olmasini diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA