Aydin'da 28 Aranan Sahis Polis Ekiplerine Takildi

Aydin’da polis ekipleri tarafindan 3-9 Haziran tarihleri arasinda 13 bin 789 insan ve 3 bin 387 araç sorgulanirken, 28 aranan sahis da yakalandi.

Aydin'da 28 Aranan Sahis Polis Ekiplerine Takildi


Efeler Ilçe Emniyet Müdürlügü Devriye Ekipler Amirligi emrinde bulunan resmi ekipleri ile SOK, Yol SOK ve Mobil Park Uygulama ekipleri, il sinirlari içerisinde suç ve suçlularla mücadelelerini arttirdi. Aydin’da suç ve suçlularin yogunlukla bulundugu bölgelerde, drone destekli çalismalar yapilirken, vatandaslarin yogun olarak bulundugu tren gari, otogar, AVM’ler, halkin alis-veris yaptigi çarsi ve pazarlar, okul çevreleri, sehir giris ve çikislarinda yapilan uygulamalar ile Mobil PTS sistemiyle kontroller artarak devam ediyor. Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri tarafindan 3-9 Haziran 2024 tarihleri arasinda yapilan çalismalar ve uygulamalarda; 13 bin 789 sahis ve 3 bin 387 araç sorgulandi. 28 aranan sahis ve 1 hacizli yakalamali araç yakalanirken, 1 çalinti motosiklet ele geçirildi.

Ekipler tarafindan 573 olaya müdahale edilirken yapilan uygulamalarda da; 2 adet ruhsatsiz tabanca ve tabancalara ait 14 adet fisek, 1 adet ruhsatsiz av tüfegi ve tüfege ait 28 adet fisek, 1 adet kurusiki tabanca, 3 sahistan toplam 3 gram uyusturucu madde, ele geçirildi. Öte yandan Mobil PTS Sistemiyle de bin 212 araç sorgusunun yapildigi ögrenildi.
Kaynak: İHA