Atasehir Belediyesi Asevi, Hayirseverlerin Kurban Bagislarini Bekliyor

Ihtiyaç sahibi vatandaslarin yaninda olmayi sürdüren Atasehir Belediyesi Asevi, yaklasan kurban bayrami öncesinde hayirsever vatandaslarin kurban bagislarini kabul ediyor.

Atasehir Belediyesi Asevi, Hayirseverlerin Kurban Bagislarini Bekliyor
Her gün binlerce ihtiyaç sahibi vatandasin sicak yemek ihtiyacini karsilayan Atasehir Belediyesi Asevi, yaklasan Kurban Bayrami nedeniyle hayirsever vatandaslarin kurban bagislarini bekliyor. Hayirseverler ile ihtiyaç sahipleri arasinda köprü kurmaya devam eden Atasehir Belediyesi Asevi, makbuz karsiligi teslim aldigi kurban etlerini, ihtiyaç sahibi ailelerin sofralarina ulastiriyor.

“Gönül rahatligi içinde bagislarinizi yapabilirsiniz”

Hayirseverlere çagrida bulunan Atasehir Belediye Baskani Onursal Adigüzel, “Bu anlamli günlerde bayramin bereketini ve mutlulugunu paylasmanin önemini bir kez daha hatirlatmak istiyorum. Sizler de, Asevimize yapacaginiz kurban bagislariyla ihtiyaç sahibi komsularimiza destek olabilirsiniz. Hayirsever vatandaslarimiz; gönül rahatligi içinde Asevimize bagislarini yapabilir, ihtiyaç sahiplerinin sofralarinin bayram sofrasina dönüsmesine katki saglayabilir ve bunun için diledikleri kadar bagista bulunabilirler” açiklamasinda bulundu.

Kurban bagisinda bulunmak isteyen vatandaslar; Kurban Bayrami boyunca, kurban etlerini Atatürk Mahallesi Meriç Caddesi No:2/11 adresinde bulunan Atasehir Belediyesi Asevi’ne dogrudan ulastirabilirler. Ayrica detayli bilgi almak ve kurban etlerini kendi adreslerinden aldirmak isteyen vatandaslar, 09.00 - 17.00 saatleri arasinda 0216 580 99 10 / 0530 325 24 27 numarali telefon hatlarindan asevi ekipleriyle iletisim saglayabilirler.
Kaynak: İHA