Ankara'da Kadin Cinayetinde Yeni Detay Açiklamasi

Ankara’da bosanma asamasindaki esini öldürdügü ileri sürülen adamin, cinayetin ardindan evdeki esyalari spotçuya sattigi ortaya çikti.

Ankara'da Kadin Cinayetinde Yeni Detay Açiklamasi
Sincan’da dün ögle saatlerinde meydana gelen olayda 30 yasindaki Lale Polat, evinde sirtindan biçaklanarak öldürülmüs halde bulundu. Bosanma asamasindaki esi tarafindan öldürüldügü ihtimali üzerinde duran polis ekipleri ise süpheli sahsi yakalamak için çalisma baslatti. Süpheli kocanin cinayetin ardindan evdeki beyaz esyalari spotçuya 20 bin lira karsiliginda sattigi ögrenildi. Esya yüklü kamyonun apartmandan ayrildigi anlar ise güvenlik kamerasina yansidi. Olayla ilgili incelemelerin devam ettigi aktarildi.

“Buradakiler geçmiste de çiftin kavgalarina sahit olmus”

Olayla ilgili konusan çevre esnaflardan Aytaç Demir: “Saldirgan sahis, bosanma asamasindaki esini sirtindan biçaklamis ve cesedi de evdeki bir odaya kilitlemis. Evdeki esyalari da spotçuya satmis. Buradakiler geçmiste de çiftin kavgalarina sahit olmus. Olay günü burasi çok kalabalikti. Polisler geldi. Incelemelerde bulundu. Kapida zorlama izi yokmus, saldirgan muhtemelen anahtarla girmis” dedi.

Kaynak: İHA