Tokat Valisi Hatipoglu Açiklamasi '40 Dönümlük Alanda Etkili Olan Yangini Önlemeye Çalisiyoruz'

Tokat’in Niksar ilçesinde ormanlik alaninda baslayan yangini söndürme çalismalari devam ediyor. Yangin bölgesinde incelemelerde bulunan Tokat Valisi Numan Hatipoglu, "40 dönümlük bir alanda etkili olan yangini önlemeyle ilgili olarak gerekli çalismalarimizi yapiyoruz" dedi.

Tokat Valisi Hatipoglu Açiklamasi '40 Dönümlük Alanda Etkili Olan Yangini Önlemeye Çalisiyoruz'
Niksar’in Ustahasan köyü ormanlik alaninda henüz bilinmeyen bir nedenle baslayan yangini söndürme çalismalari devam ediyor. Bölgeye, Niksar Orman Isletme Müdürlügü, Niksar Belediyesi itfaiye ekiplerinin yani sira Erbaa Belediyesi’nden kepçe ve arazöz takviyesi gönderildi. Ayrica yangini söndürme çalismalarina ilçede faaliyet gösteren özel sektör firmalari da is makinalariyla katildi.

Yangin bölgesinde inceleme yapan Tokat Valisi Numan Hatipoglu, "Tespit çalismalarimiz devam ediyor. Ustahasan köyümüzde yaklasik 40 dönümlük bir alanda etkili olan yangini önlemeyle ilgili olarak gerekli çalismalarimizi yapiyoruz. Tüm ekiplerimiz ve civar itfaiyelerimiz su an itibariyla olay yerindeler. Elimizden geldigince hizli bir sekilde söndürmek için gayret gösteriyoruz" dedi.

Kaynak: İHA