Sariyer'de Uygulamadan Kaçan Otomobil Sürücüsü, Park Halindeki Araçlara Çarpti Açiklamasi 2 Yarali

Sariyer’de uygulama yapan polislerin ‘Dur’ ihtarina uymayarak kaçan süpheli sürücü, ara sokakta park halindeki araçlara çarparak durabildi. Kazada, otomobilde bulunan 2 kadin yaralanirken otomobilde bir adet silah ve biçak bulundu. Süpheli sürücü, kelepçelenerek ifadesi alinmak üzere polis merkezine götürüldü.

Sariyer'de Uygulamadan Kaçan Otomobil Sürücüsü, Park Halindeki Araçlara Çarpti Açiklamasi 2 Yarali
Olay, saat 01.30 siralarinda Sariyer Bahçeköy Merkez Mahallesi Inönü Caddesi’nde meydana geldi. Iddiaya göre, Bahçeköy Yolu’nda uygulama yapan polis ekiplerinin ‘Dur’ ihtarina uymayan 34 GVP 053 plakali otomobil sürücüsü, ’Dur’ ihtarina uymayarak uygulamadan kaçti. Polis ekipleri kaçan süphelinin pesine düserken süpheli sürücü, ara sokaklara girerek izini kaybettirmek istedi. Inönü Caddesi’ne asiri hizli girdigi iddia edilen süpheli bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybedince park halindeki araçlara çarpti. Çarpmanin etkisiyle park halindeki bir araç bina girisindeki dogalgaz kutusuna çarparken, yasanan kazada 5 araç hasar gördü.

Uygulamadan kaçan otomobilde bir adet silah ve biçak bulundu

Polis uygulamasindan kaçan ve ara sokakta araçlara çarparak duran otomobilde bulunan 2 kadin hafif yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve saglik ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri yaralilara ilk müdahaleyi olay yerinde yapti. Ismi ögrenilemeyen araç sürücüsü ise araci kullanmadigini iddia ederken, polis ekipleri çeliskili ifade veren sürücüyü kelepçeleyerek ifadesi alinmak gözaltina aldi. Öte yandan araçta yapilan incelemelerde, bir adet silah ve biçak bulundu. Yaralilar ise ilk müdahalenin ardindan tedbir amaciyla hastaneye götürüldü. Yasanan kazada, park halindeki 4 otomobil, süphelinin kullandigi otomobil ve dogalgaz kutusu hasar gördü.

Polis ekipleri kazayla ilgili inceleme baslatti.
Kaynak: İHA