Karaman'da 'Karayolu Trafik Güvenligi Ve Karayolu Trafik Haftasi' Etkinlikleri

Karaman Valisi Hüseyin Engin Sariibrahim, bu yil “Hayatla Yarisilmaz” sloganiyla kutlanan “Karayolu Trafik Güvenligi ve Karayolu Trafik Haftasi” etkinlikleri çerçevesinde Çocuk Trafik Egitim Parki’nda düzenlenen programa katildi.

Karaman'da 'Karayolu Trafik Güvenligi Ve Karayolu Trafik Haftasi' Etkinlikleri
Egitim Parki’nda egitim gören anaokulu ögrencisi çocuklarla bir araya gelen ve trafik kurallari hakkinda sohbet eden Vali Saribrahim, Il Emniyet Müdürlügü ve Il Jandarma Komutanligi tarafindan ögrencilere verilen teorik ve egitim parkurundaki uygulamali egitimleri izledi. Saribrahim “Trafik haftasi etkinliklerinin hafta boyunca devam edecegini belirterek, “Karaman’da yasayan vatandaslarimizin trafik bilincini gelistirmek üzere Il Emniyet Müdürlügümüz ve Il Jandarma Komutanligimiz koordinasyonunda çesitli etkinlikler düzenlendi ve düzenlenmeye devam edecek. Bakanligimiz tarafindan bu yil “Hayatla Yarisilmaz” sloganiyla kutlanan haftanin, ilimiz ve ülkemiz trafik güvenligine fayda saglamasini açisindan hayirli olmasini diliyorum” ifadelerini kullandi.

Programa, Vali Yardimcisi Fatih Baysal, Il Emniyet Müdürü Ahmet Selçuk Okumus ve Il Milli Egitim Müdürü Mehmet Çaliskan da katildi.

Kaynak: İHA