Çocugun Cep Telefonunu Gasp Eden 3 Kisi Tutuklandi

Karaman’da 14 yasindaki bir çocugun cep telefonunu gasp ettikleri ileri sürülen 3 zanli tutuklandi. Zanlilardan birisinin gasp edilen cep telefonunu, telefoncuya satmasi ise güvenlik kamerasina yansidi.

Çocugun Cep Telefonunu Gasp Eden 3 Kisi Tutuklandi
Edinilen bilgiye göre, Il Emniyet Müdürlügüne bagli Asayis Sube Müdürlügü ekipleri, Hisar Mahallesi’nde tekel bayisinden kendilerine zorla içki aldiran ve bir çocugun da cep telefonunu gasp eden kisilerin oldugu ihbari üzerine hemen harekete geçti.

Süpheliler 20 dakikada yakalandi

Olayin yasandigi adrese kisa sürede ulasan resmi ve sivil ekipler, magdurlarin verdigi eskaller dogrultusunda çalisma baslatti. Kisa sürede sonuca ulasan ekipler süphelilerden Y.N.’yi (24), olaydan 20 dakika sonra gasp edilen cep telefonunu telefoncuya bin 500 liraya satarken, diger zanlilar H.E.S. (27) ve A.G.’yi de (25), Karaman Kalesi civarinda yakalayarak gözaltina aldi. Y.N.’nin telefonu satarken rahat tavirlar sergilemesi ise güvenlik kamerasina yansidi.

Üç süpheli de tutuklandi

Gözaltina alinan gasp süphelisi 3 kisi daha sonra ifadeleri alinmak üzere Il Emniyet Müdürlügüne götürüldü. Burada islemleri tamamlanan zanlilar Karaman Egitim ve Arastirma Hastanesi’nde saglik kontrolünden geçirildikten sora adliyeye sevk edildi. Gasp süphelileri çikarildiklari mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA