100 Bin Anne Için 100 Bin Demet Çiçek Hazir

Anneler Günü dolayisiyla 100 bin demet çiçek 100 bin anne için hazirlandi. Aksu’da kesme çiçek üretimi yapan Ziraat Mühendisi Emine Aladag, üretimlerinin yüzde 90 yurt disina oldugunu, bu hafta yurt içindeki anneler için çalistiklarini söyledi.

100 Bin Anne Için 100 Bin Demet Çiçek Hazir
Antalya’nin Aksu ilçesinde yaklasik 24 dekar alanda 20 yildir sektöre kesme çiçek ürettiklerini belirten Ziraat Mühendisi Emine Aladag, "Anneler Günü dolayisiyla çiçek demetleri hazirliyoruz. Anneyim, dört çocugum var. Bütün annelerin gününü kutluyorum. Bugün onlar için çalisiyoruz" dedi.

Yurt disina yüzde 90 oraninda ihracat yaptiklarini kaydeden Emine Aladag, "Bu hafta Anneler Günü dolayisiyla yurt içine dagitim yapilacak. Hep yurt disindaki annelere gidiyordu. Bu sefer yurt içindeki annelere gelecek çiçeklerimiz. Demetlerimiz bu gece teslim edilecek. Fiyatlarimiz oldukça makul rakamlar, alirken görürsünüz. 100 bin demet çiçek hazirliyoruz. 100 bin anneye ulasacak" seklinde konustu.

Topragin önemine de deginen Emine Aladag, bütün annelerin gününü kutlayarak sunlari söyledi:

"Topragin verdigini hiçbir güç veremez. Topraklarimiz degerli. Üretmeye devam edecegiz. Bu sene çok mutlu bir anneyim. Engelli annesiyim, oglum yürümeye basladi.

Sehit, gazi ve bütün annelerimizin gününü kutluyorum. Hepimize huzurla, güzel bir yilla gelsin" diye belirtti.

Kaynak: İHA