Kusadasi'nda Ilçe Danisma Kurulu, 'Gürültü Kirliligi' Gündemiyle Toplandi

Kusadasi Ilçe Danisma Kurulu, Kusadasi Kaymakami Ibrahim Keklik baskanliginda toplandi. Kentte eglence mekanlarinin neden olabilecegi gürültü kirliligine yönelik alinacak önlemlerin ele alindigi bulusmada, isletme sahiplerini mevzuat hakkinda bilgilendirmek amaciyla yeni bir toplantinin daha düzenlenmesi kararlastirildi.

Kusadasi'nda Ilçe Danisma Kurulu, 'Gürültü Kirliligi' Gündemiyle Toplandi


Ilçe Danisma Kurulu Toplantisi’na Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel, Kusadasi Ticaret Odasi (KUTO) Baskani Serdar Akdogan, Ilçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Berksoy, kentte görev yapan idari ve mülkü amirler ile meslek odalari ve sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri katildi.

Toplantida, turizm sezonunun baslamasi dolayisiyla kentte yasayan vatandaslar ile ziyarete gelen yerli ve yabanci turistlerin huzurunu korumak için eglence mekanlarinin neden olabilecegi gürültü kirliligine karsi alinacak önlemler konusuldu. Bulusmanin sonunda, isletme sahiplerini dinlemek, ayrica Çevre Kanunu’nun hükümleri ile Çevresel Gürültünün Degerlendirilmesi ve Yönetimi Yönetmeligi hakkinda da bilgilendirmek amaciyla yeni bir toplanti daha düzenlenmesi karari alindi.
Kaynak: İHA