Efeler Belediyesi Vatandaslarin Sorununu Çözüyor

Efeler Belediyesi, vatandaslarin taleplerine hizli ve etkin bir sekilde cevap vererek, mahallelerdeki sorunlari çözüme kavusturuyor. Son olarak Mesrutiyet Mahallesi 2077. Sokak’ta hasar gören yolun düzenlenmesi ve Tepecik Mahallesi 918. Sokak’ta yabani otlarin temizlenmesiyle ilgili gelen talepler, kisa sürede yerine getirildi.

Efeler Belediyesi Vatandaslarin Sorununu Çözüyor


Efeler Belediyesi’ne ilettikleri taleplerin çok hizli bir sekilde yerine getirildigini gören vatandaslar, "Henüz mesaj atali bir saat olmusken Efeler Belediyesi hemen talebimizi gerçeklestirdi. Efeler Belediyesi’nin hizina yetisecek belediye yok. Çok Tesekkür ederiz" yorumuyla memnuniyetlerini dile getirdiler.

Efeler Belediye Baskani Anil Yetiskin, vatandaslarin ihtiyaçlarini hizli bir sekilde karsilamak için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini belirterek, "Vatandaslarimizin yasam kalitesini artirmak ve mahallelerimizi daha yasanabilir hale getirmek için çalismalarimiza ara vermeden devam ediyoruz. Gelen her talebi önemsiyor ve en kisa sürede çözüme kavusturuyoruz. Vatandaslarimizin memnuniyeti bizim için en büyük öncelik. Hep birlikte var gücümüzle çalisacagiz çünkü Efeler hepimizin" dedi.

Kaynak: İHA