Vali Erkan Kiliç Açiklamasi 'Bolu, Trafik Kurallarina Çok Saygili Bir Il'

Bolu’da Karayolu Trafik Güvenligi Haftasi dolayisiyla düzenlenen etkinlige katilan Vali Erkan Kiliç, "Bolu, trafik kurallarina çok saygili bir il. Gerçekten dünyaya örnek olacak bir ilde yasiyoruz. Yayalarimiz trafige çiktigi anda sürücülerimiz aninda duruyor. Bu bizi gerçekten mutlu ediyor" dedi.

Vali Erkan Kiliç Açiklamasi 'Bolu, Trafik Kurallarina Çok Saygili Bir Il'
Karayolu Trafik Güvenligi Haftasi kapsaminda Valilik Meydani’nda etkinlik düzenlendi.

Programa katilan ögrenciler Trafik Haftasi ile ilgili gösteriler yapti. Programda konusan Vali Erkan Kiliç, "Bolu olarak zaman zaman ölümlü ve maddi hasarli trafik kazalarina sahitlik ediyoruz. Bunlar hepimizi üzüyor. Istiyoruz ki trafikte sifir can kaybi olsun, maddi hasarli kazalarimiz minimum seviyede olsun. Bu konuda sürekli olarak vatandasi bilgilendirici çalismalar yapiliyor ama tabii ki kazalarin miktarlari azalsa da, can kayiplari azalsa da bu önemli konu sürekli gündemde. Maddi ve manevi olarak ülkemizi çok etkileyen bir durum. Dolayisiyla bizim ülke olarak trafikteki bu sorunu çözmemiz son derece önemli. Ögretmenlere, ailelere ve kolluk personellerine çok önemli görevler düsüyor" dedi.

Bolu’da sürücülerin özellikle yayalara karsi çok dikkatli davrandigina dikkat çeken Vali Kiliç, "Bolu, trafik kurallarina çok saygili bir il. Gerçekten dünyaya örnek olacak bir ilde yasiyoruz. Yayalarimiz trafige çiktigi anda sürücülerimiz aninda duruyor. Bu bizi gerçekten mutlu ediyor" dedi.

Kaynak: İHA