Türk Enerji-Sen Genel Baskani Soma'da

Türk Enerji-Sen Genel Baskani Suayip Deniz Demir, Genel Baskan Yardimcisi Ahmet Çaglaroglu, Ege Sube Baskani Recep Çakmak’tan olusan heyet, Manisa’nin Soma ilçesini ziyaret etti. Türk Enerji-Sen heyetini, Ege Sube Baskan Yardimcisi Bayram Basbay, Soma Ilçe Temsilcisi Mehmet Ali Çakmak ve isyeri sendika temsilcileri karsiladi.

Türk Enerji-Sen Genel Baskani Soma'da
ELI Isletme Müdürü Ali Ulu’yu ziyaret eden Demir, ELI konferans salonunda memurlarla bir araya gelerek memurlarin ve memur emeklilerinin sorunlari ve çözümleri hakkinda detayli bilgilendirmelerde bulundu.

Çalisanlarin talep ve görüslerini dinleyerek not alan Demir, Kamu-Sen’in sendikacilikta 32 yillik tecrübesine ve donanimina atifta bulunarak bir sonraki toplu sözlesme masasinda yetkili sendikaciligin nasil yapilacagini göstermek için memurlari Kamu-Sen’e üye olmaya davet etti.

Üyelerin sorunlarinin çözümü ve hakli taleplerinin neticelenmesi için her zaman samimiyetle ve gayretle yanlarinda olduklarini, sözde degil özde sendikacilik yaptiklarini ifade eden Demir, her zaman hakkin ve hakkaniyetin savunucusu olduklarini; memurlara, üyelik için görülen bir sayi gözüyle degil, hangi ünvan ve mevkide olursa olsun devleti temsil eden vazife ehli olarak deger verildigini bu bakis açisiyla yaklasilan bir sendikacilik anlayisina sahip olduklarini, özellikle Türk Enerji-Sen üyelerine karsi yapilacak herhangi bir haksiz davranis ve baski karsisinda, genel merkez olarak sorumlular hakkinda hem idari merciiler yoluyla hem de adli yönden konunun bizzat müdahili olacaklarinin altini çizdi.

Genel Baskan Demir; toplantiya katilim saglayan çalisanlara, kurum amirlerine ve programda katkisi geçen herkese tesekkür ederek Soma ziyaretini tamamladi.
Kaynak: İHA