Erzurum-Bayburt-Gümüshane Tabip Odasi Dr. Furkan Soner Tas'a Emanet

Geçtigimiz hafta sonu yapilan genel kurul ve seçim sonrasi Erzurum-Bayburt-Gümüshane Tabip Odasi Yönetim Kurulu Baskanligina Dr. Furkan Soner Tas seçildi. Seçim sonuçlari hem sehirde hem de tip camiasinda olumlu karsilandi.

Erzurum-Bayburt-Gümüshane Tabip Odasi Dr. Furkan Soner Tas'a Emanet
Dr. Tas seçim sonrasi yaptigi açiklamada: “Odamizin seçimleri sükûnet içinde ve demokrasinin gereklilikleri dogrultusunda gerçeklestirildi.

Yönetim kurulumuz adina önceki dönem yönetim kurulu baskanimiz Doç. Dr. M. Çagatay Engin’e ve degerli yönetimine sükranlarimizi sunuyorum. Allah birligimizi daim etsin. Bu bir bayrak yarisidir. Amacimiz bayragi daha ilerilere tasimaktir ve bütün çabamiz bu yönde olacaktir. Erzurum-Bayburt-Gümüshane Tabip Odasi olarak devletimizin emrinde milletimizin hizmetinde olacagimizi, bu düsturun disinda faaliyet gösteren birtakim çevrelere tolerans göstermeksizin tavrimizi açikça gösterecegimizi ifade etmek isterim. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Beni Türk Hekimlerine emanet ediniz.” sözündeki güven esasina layik faaliyetler icra etme yolunda yogun gayret sarf edecegiz.” dedi.

Yapilan seçimlerin sonucunda Yönetim Kuruluna; Furkan Soner Tas, Celal Yazici, Ayse Nur Das, Ender Bastem, Andaç Karadeniz, Gökhan Tekin, Orhun Dönmez, Denetleme Kuruluna; Fatih Aras, Ömer Kuran, Oguzhan Aygün, Onur Kuruluna; Ahmet Nezih Kök, Ideal Bera Yilmaz Kartal, Konca Altunkaynak, Zeynep Çakir, Zahide Kosan ve Üst Kurul Delegeline; M. Çagatay Engin, M. Cenk Turgut, Halil Ibrahim Tasci, Gökhan Aras, Serdar Gözüm, Fatih Kaciroglu, Burhan Gündogdu seçildi.
Kaynak: İHA