Basi Kesilerek Su Kanalina Atilan Cesedin Kimligi Belli Oldu

Kastamonu’da öldürüldükten sonra basi kesilerek su kanalina atilan cesedin 3 gündür kayip olarak aranan insaat ustasina ait oldugu kesinlesti. Kizinin sosyal medyadaki paylasimi ise yürekleri burktu.

Basi Kesilerek Su Kanalina Atilan Cesedin Kimligi Belli Oldu
Olay, önceki gün Merkez ilçesine bagli Dere köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, terk edilmis bir araç bulan vatandaslar, durumdan süphelenerek ihbarda bulundu. Ihbar üzerine köye gelen Kastamonu Il Jandarma Komutanligi ekipleri, terk edilmis halde bulunan aracin yakininda su kanalinin altina atilmis halde basi kesilmis bir ceset buldu. Jandarma ekipleri Kastamonu Cumhuriyet Bassavciligi koordinesinde baslatilan sorusturma çerçevesinde olayla ilgili S.K., N.K. ve E.Ö.’yü gözaltina aldi. Cumhuriyet savcisi ve olay yeri inceleme ekiplerinin incelemesinin ardindan ceset, Kastamonu Egitim ve Arastirma Hastanesi morguna kaldirildi. Cesedin bas kismi ise henüz bulunamadi.

Bulunan cesedin kimligi tespit edildi

Öte yandan, bulunan cesedin 3 gündür kayip olarak aranan insaat ustasi Adem Yesilgil’e ait oldugu ortaya çikti. 3 gündür kendisinden haber alinamadigi ögrenilen Yesilgil’in cesedi ailesi tarafindan teshis edildi. Yesilgil’in cenazesinin, yasadigi Kastamonu’nun Araç ilçesi Igdir köyünde helallik alinmasinin ardindan, bugün ikindi namazina müteakiben memleketi Sinop’un Duragan ilçesi Alpugan Köyünde topraga verilecegi ögrenildi.

Kizinin paylasimi yürek burktu

Adem Yesilgil’in sosyal medya hesabindan yaptigi paylasim ise yürek burktu. Kizi Hayriye Yesilgil Dogan, babasinin ölüm haberini duyurdugu sosyal medya paylasiminda, “Babam, babam kaç gündür biz senin yolunu bunun için mi bekledik. Babam bu kadar kolay mi, bizi biraktin da gittin babam” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA