Kadin Servis Soförü Erkeklere Tas Çikartiyor

Malatya’da, Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) servis tasimaciligi yapan 44 yasindaki ’Soför Nebahat’ lakapli servis soförü Naime Tekbas erkeklere tas çikartiyor.

Kadin Servis Soförü Erkeklere Tas Çikartiyor
Malatya’da, Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) servis tasimaciligi yapan 44 yasindaki Naime Tekbas geçimini soförlük yaparak sagliyor. Yaklasik 12 yildir degisik sektörlerde servis soförlügü yapan Naime Tekbas isini severek yaptigini belirterek, soför olarak dogduguna inandigini söyledi.



“Meslegimi çok seviyorum”

Çevresinde ve is verenlerinden destek gördügünü belirten Tekbas, “Meslek aski olarak bu yola gönül verdim. Meslegimi çok seviyor soför olarak dogduguma inaniyorum. Inandigim yolda da yürümeye gayret ettim ve basardigimi düsünüyorum. Yaklasik 4 yil egitim sektöründe çalistim bu süreçte tebrik edilerek yönlendirildim ve yoluma ilerleyerek devam ettim“ dedi.



“Bütün bayanlara soförlük meslegini tavsiye ederim”

Günün ilk isiklariyla direksiyon basina geçtigini kaydeden Naime Tekbas, “Meslegimi bütün bayanlara tavsiye ederim. Bir yildir Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) servis tasimaciligi yapiyorum. Arkadaslarim tarafindan da destekleniyorum. Cinsiyet ayrimina hiç maruz kalmadim. Sabah 06.00’dan evden çikiyorum isyerine varis saatimiz 07.20 siralari. Aksam ise 17.30 civarinda isyerine gelerek çalisanlari evlerine ulastiriyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA