Bayburt'ta Yagmur Çamur Dinlemeyen Bisikletli Grup Pedallari Saglikli Yasam Için Çevirdi

Bu yil 11’incisi düzenlenen Geleneksel Yesilay Bisiklet Turu kapsaminda Bayburt’ta pedallar saglikli yasam için çevrildi. Katilimcilar yagmur, çamur demeden ’Saglikli yasamin keyfini birlikte sürelim” sloganiyla Saray Bahçesi önünden baslayarak, Haci Kiyasi Sentürk Cami’ye kadar bisiklet sürdüler.

Bayburt'ta Yagmur Çamur Dinlemeyen Bisikletli Grup Pedallari Saglikli Yasam Için Çevirdi
Türkiye’nin tüm sehirlerinde es zamanli düzenlenen Geleneksel Yesilay Bisiklet Turu çerçevesinde Bayburt’ta yaklasik 50 kisilik bisikletli grup Saray Bahçesi, Atatürk aniti önünde toplandilar. Yesilay Bayburt Sube Baskani Arif Akcan öncülügünde pedal çevirmeye baslayan grup, soguk havaya ve yagmura aldiris etmeden Saray Bahçesi, Saat Kulesi, Cumhuriyet Caddesi, Dörtyol Kavsagi, Aksemsettin Caddesi güzergahlarini geçip, bisiklet turunu sorunsuz bir sekilde tamamladilar.

Polis kontrolünde gerçeklestirilen etkinlikte Bayburtlu vatandaslar bisikletli gruba selam vererek, kolayliklar dilediler. Varis noktasi olan Haci Kiyasi Sentürk Cami önüne gelen grup daha sonra tekrar ayni güzergahtan baslangiç noktasina geri döndüler.

Olumsuz hava sartlarina ragmen etkinligin sorunsuz bir sekilde tamamlandigini söyleyen Bayburt Yesilay Sube Baskani Arif Akcan, her yastan profesyonel ve amatör bisikletlinin katilimiyla etkinligin icra edildigini belirterek, "Hareketli yasami desteklemek ve bagimlilikla mücadele etmek amaciyla bu yil 11’incisini gerçeklestirecegimiz Yesilay Bisiklet Turu’nda hep birlikte pedal çevirerek bagimliliklara karsi farkindalik olusturduk. Olumsuz hava sartlarina ragmen, yagmur çamur demeden yogun katilimla etkinligimizi sorunsuz bir sekilde tamamladik. Emegi geçen, katilim saglayan herkese Bayburt Yesilay ailesi olarak tesekkür ederiz. ’Saglikli yasamin keyfini birlikte sürelim’ sloganiyla düzenlenen bu etkinlikte pedallari saglikli yasam için çevirdik, bu vesileyle herkese saglikli günler diliyorum" dedi.

Kaynak: İHA