ABD'de Ölü Bulunan Adanali Fenomenin Mezari Açildi, Yeniden Otopsi Yapilacak

Amerika Birlesik Devletleri’nde (ABD) hayatini kaybeden ve sevgilisi tarafindan öldürüldügü iddia edilen sosyal medya fenomeni Yagmur Taktas’in mezari açildi ve yeniden otopsi için cansiz bedeni Adana Adli Tip Kurumu Morgu’na kaldirildi.

ABD'de Ölü Bulunan Adanali Fenomenin Mezari Açildi, Yeniden Otopsi Yapilacak
Bir televizyon yarismasiyla ünlenen Adanali sosyal medya fenomeni Yagmur Taktas (28), 3 Nisan’da ABD’de fenalasmasi sonrasi kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti. Taktas’in cansiz bedeni, 20 Nisan’da hava yoluyla getirildigi Adana’daki Kabasakal Mezarligi’nda topraga verildi.

Taktas’in ailesi, daha önce darp edilen ve dalagini kaybeden kizlarinin ölümüne sebep oldugunu iddia ederek avukatlari araciligiyla Türk asilli ABD vatandasi ressam sevgilisi A.C.F.’den sikayetçi oldu. Ailenin sikayeti üzerine yeniden otopsi yapilmasi için gerekli islemler de baslatildi.

Ailenin talebi üzerine mezar yeniden açildi

Taktas’in ailesinin basvurusunun ardindan bugün sabah saatlerinde ekipler tarafindan mezar yeniden açildi. Taktas’in cansiz bedeni mezardan çikartilarak otopsi için Adana Adli Tip Kurumu Morgu’na götürüldü.

Burada gazetecilere konusan Taktas ailesinin avukati Fethi Öksüz, “Fethi kabir islemini gerçeklestirdik. Cenaze suanda Adana Adli Tip Kurumu Morgu’nda. Otopsi yapilacak ve sonucu bekleyecegiz” dedi.

Kaynak: İHA